phmf

himla puckon.. tur att jag har bestamt mig for att sluta jobba dar.. jag fattar inte vad dom haller pa med..?????? blaaaaaaaaa............
man kan inte behandla folk pa de sattet.. jag vill inte vara dar och jag kommer inte att vara dar mycket langre till.. kanske till slutet av augusti.. behover pengarna, men med all den dar skatten, hmmpf... f*************************************
bla, jag ar verkligen INTE pa humor att jobba dar nage mera.. och som tur ar sa ar jag ledig ikvall men tyvarr jobbar i morgon.. 

pratade med min mamma idag och vi kom overrens om saker och ting och hon tycker att jag ska sluta jobba dar... ha det kanns skont att ha henne pa samma sida som mig.. Jag vet att min kompis ocksa vill sluta jobba dar men hon behover verkligen pengarna, for hon ska ivag och gora lite saker snart och behover alla pengar hon kan fa.. 

jag vill till Spanien och lara mig spanska och dansa salsa... hmm.. och ata mat och dricka vin.. hehe.. 

inte sa bra pa att skriva blogg.. men jag ska forsoka skriva lite mera... nar jag har min fritid sa laser jag mest..om ja inte ar ute pa lunch med mina arbetskompisar.. 

aja..

kram 

 

RSS 2.0