Lalalalaaaa


JAG ÄR KÄR!!

JAG ÄR KÄR!!

JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!


lalala

Det kommer mera efter helgen, kände att jag var tvungen att skriva nått..

haha

Puss puss



Cornelis Vreeswijk - Hönan Agda

Förkylning.. :(

Lördag...

hm.. ja nu har det gått två veckor sen jag lämnade Väddö och det känns ytterst konstigt att inte vara där och fjanta runt med alla mina vänner och eller mina så kallade vänner.


Varför jag säger så kallade vänner är för att jag drömde att jag blev biten i foten av en liten jävla orm med huggtänder som böjde sig inåt och hakade sig fast. Gick inte att få bort och om man drömmer att man blir biten av en orm så är det någon som förtalar en. Och det tycker jag inte om, dels för att jag inte om skitsnack men mestadels för jag vet inte vem det är som pratar skit. Men men livet tar ju inte slut där tack och lov!


Jag vet inte vad jag ska göra i höst, det är fördelen när man går i skolan att man vet vad man ska göra på hösten utan att få panik och ranta runt och få tuppjukk på allt och alla.


Nu har jag städat mitt rum och det var juh behövligt kan jag då säga. Haha, möblerade om lite också men inte mycket. Skulle verkligen vilja och behöva flytta, men det är inte det lättaste. Måste vänta lite på vad dom säger på CityMail. Jag hoppas jag får det jobbet, håller verkligen tummarna att jag får det. Det skulle verkligen hjälpa mig. Jag har kommit på tack vare min kille att jag ska öppna något annat innan jag startar upp min dröm. Jag ska först bara komma på vart jag vill ha det någon stans och så måste jag skaffa mig lite mera kunskaper i saker och ting som jag vill ha med. Samt förbättra mina ekonomikunskaper jag lärt mig från skolan.

Dom är juh kanske inte dom bästa men men man kan alltid lära sig. Ska skaffa mig en ekonom eller vad det nu än kallas som har koll på den ekonomiska biten. Måste skriva ner allt på papper och få det ordentligt och i ordning, haha jag vet till och med vad det ska heta. Om jag inte går ihop med någon vilket jag inte tror men man vet aldrig. Man ska aldrig säga aldrig. Jag är en drömmare och jag kommer förbli en drömmare och lik förbannat så är jag en optimist som inte kan stava (hahahahahaha).


Min farmor och min farbror och hans söta fru var här hos oss idag. Dom stannade inte så länge men det var mysigt att dom var här. Tyvärr så var juh inte vädret det bästa direkt, det regnade nästan hela tiden. Men alla trivdes ändå. Det enda som var synd var att hans fru inte pratade så mycket, för hon kan inte svenska eller engelska.

Men hon försökte och det är bra. :-) Gillade henne för hon tyckte om att kramas, haha. Jag är jätte mätt fortfarande, har ätit ganska så mycket idag och det är inte så konstigt. Vi fick ju mammas lasange!! Så var det rabarberpaj med vaniljsås, vaniljbullar och citronfromage med blåbär. Åt dock ingen fromage för det är ju typ bra vispgrädde och det kan jag inte äta. Inte mycket har man gjort idag inte. Det är förvisso skönt men jag fick inte sova i morse. Gick upp strax före 10 och strax efter 10 åkte jag fram till Konsum och köpte Kan Jang för den var slut och det behöver jag till min hals. Jag är förkyld och är lite skum i halsen men jag är i total förnekelse och vill inte infinna mig i att jag egentligen är sjuk men jag kommer vara friskt på onsdag eller senast torsdag. Har Viktiga saker för mig nästa helg och då kan jag inte vara sjuk. SÅ DET SÅ!!!!



 

Så har jag bestämt mig för att min nästa utomlandsresa ska gå till Scotland på en Whiskeyprovartur, haha. Inte för att jag tycker om Whiskey men det finns juh andra som gör det (haha). Men det skulle verkligen vara kul att göra den resan och få uppleva Whiskeyns historia, uppleva landskapet och varandras sällskap. Sen om det blir husvagn/husbil eller tält eventuellt hotell visar sig. det tar jag den dagen det gäller. Vilket jag hoppas på ganska snart, i vär kanske.. hmmm... Om inte vi åker tillsammans så ska jag i alla fall åka till Scotland och åka på en Whiskeyprovartur och uppleva landskapet och bara njuta av mig själv. Som sagt jag måste släppa taget och låta allt komma som det kommer.

Jag tänker, planerar och oroar mig alldeles för mycket och alldeles i onödan. Allt ordnar sig och allt kommer bli bra. Men grejen är att jag kan inte fokusera på mig själv utan jag gör så mycket åt alla andra, men inte åt mig själv. Visst jag kan tycka synd om mig själv men mer än så går det inte. Det är egentligen patetiskt, men så är livet. Fast just nu är jag verkligen jätte lycklig, men jag håller på att lära mig själv att inte ta ut saker och ting i förskott. Det går väl inte så jätte bra men det finns en liten slingrig stig som jag har svårt att hålla balansen på.


Två av mina kusiner har varit här i veckan och det har verkligen varit jätte kul. Tycker om dom. Har fått prata av mig lite och hon den ena har även fått prata av sig. Hon den fuskisen ska till Thailand och Borneo i 2½ månad. Jag vill oxå!!!!




Söndag..

Har sovit mycket och gott. Drömde underliga drömmar om att jag städade på de mest underligaste ställen. Sandy var med där men hon låg och sov. Skumt.. Så var jag med i en slags aerobicgrupp som höll på med avslappning och stretchning. det var en skön atmosfär och alla i gruppen var jätte snälla. Speciellt en kille, han var verkligen snäll och trevlig. Vi pratade jätte mycket och jag fick så dåligt samvete att jag var tvungen att göra något annat. Jag drömde även att jag kom försent till mitt jobb och då vaknade jag.


Igår var jag ganska så jätte trött. Och nu är jag alldeles mosig i skallen så jag vet inte längre vad jag ska skriva. Kollade än en gång på Enchanted i går kväll. Det är bara för jag gillar Patrick Dempsey, hihi.. Han är bra tycker jag.

Nä skärpning nu ska jag kolla på tv och försöka komma på hur jag ska göra i framtiden. Ska kolla mailen se och sedan ska jag hjälpa min bror med en jobbansökan och så ska jag leta efter mera jobb och fixa till min enga ansökan.




Att leta är inte alltid den bästa

Att leta är inte alltid det enda

Att leta är inte alltid vad man ska göra

Att leta kan förstöra allt


Att finna

Att finna det man inte visste fanns

Att finna är att lyckas

Att finna är att bli överträffad


Att finna sig på berget

Att känna vinden genom kroppen

Att bli smekt av känslan

Att bli lugn av havet

Att bli ett med naturen

Att känna tillfredställelse

Att finna sig själv

Att låte själen flyga

Att finna ro och harmoni


Låt dig själv få vara

Låt livet få flyga bort från dig en stund

Låt tankarna få sväva fritt

Låt livet ha sin gång....




Spike ~ Rest In Peace

Åska och dunder

En halv flaska rödvin blev det när jag skulle skriva en jobbansökan igår, men nu när jag tänker efter så ska jag skriva om den för jag tror inte den blev så bra. Man ska inte skriva ansökan när man dricker vin,..
haha så egentligen ska jag inte skriva min blogg när jag dricker resten av vinflaskan idag.. haha men jag måste dricka upp den idag för sen börjar jag ju jobba och då kan jag inte dricka någe vin. De går inge bra då, tänk om farbror polisen stoppar mig... (vilket är ganska så otänkbart, men man vet aldrig.)



Jag var och hämtade mammas och pappas kompisar i Säter idag i världens jävligaste regnväder, men jag kom både fram och tillbaka utan några problem och det känns skönt.. Mammas (och min) kompis kommer hit senare med lakrits och cigaretter och eventuellt något mer, man vet aldrig.. Dom har varit på en Finlandskryssning.
Undrar om man ska försöka sig på att åka en sån kryssning. Vet i alla fall vem jag vill ha med mig.. (ler stooort)



Jag hade Erica här igår och det var jätte kul. Vi pratade och pratade och vi skrattade. Det var skönt och lugnanade.. Vi pratade om de som har varit och om framtiden. Vi tog en promenad till Torrbo, så vilade vi oss innan vi gick vidare. Sen satte vi oss vid bryggan och pratade ännu mera. Så började det regna lite lätt. Men när vi var påväg hem så blev det spöregn, åska och blixtrar. Jag tycker om både åska och blixtrar, tycker det är mysigt.



Jag har hittat nya favorit artister och det är Everlast och HIM. Dom är faktiskt jätte bra. Ska försöka få dom på skiva så jag kan lyssna på dom när jag vill och inte behöva vänta på att få låna någons dator för att gå in på youtube och kika.



Uhää snart ska jag skura duschkabinen, jag tycker verkligen INTE om duschkabiner. Och så ska jag skriva ett vettigt brev till Elmsta och få hoppas på att jag får jobb så jag kan flytta. Det skulle vara såå skönt att få komma iväg och vara jag och leva mitt liv. Men allra helst med dej mitt hjärta!
Puss puss på dig, saknar dig!



HIM ~ Join Me In Death

Dikten till dej

Luften är kvävande och mitt hjärta bankar,
bankar för dig.

Ditt leende lyser upp mörkret omkring oss,
dina ögon ger mej ett lugn enda in i själen,
dina långa mjuka fingrar smeker en lätt
och inger ett stort hopp.

Det är kvavt ute
och jag känner press över  bröstet ,
men med dej vid min sida,
vet jag att himlen har en plats åt oss.

Jag känner mej lugn och älskad av dej när du håller om mej.
När du tar mej i din famn är jag i himmelriket
och jag vill aldrig  någonsin släppa taget.




Why Dont You And I - Santana Ft. Chad Kroeger

Poem, typ?

Kallt
så kallt...
Hur ska jag orka?
Hur ska jag palla?
Varför är det så kallt?

Jag tänker på dig,
Dag som natt,
När det är mörkt,
När det är ljust,
När jag är vaken,
När jag sover.

Vad ska jag göra?
Detta är för mig alldeles nytt,
Jag har aldrig kännt så här som jag känner nu,
Det finns ingen instuktionsbok,
Ingen meny på hur man gör eller hur man känner,
Hur gör man?

Jag längtar,
Jag önskar,
Jag vill,
Jag går på spänn.

Min vän sa till mig - ta det lugnt,
Let it flow,
Det går bra.
Jag är nervös,
Jag är spänd

Jag trodde aldrig denna dag skulle komma,
Jag är så lycklig,
Jag är på livets ena topp,
Jag bara längtar,
Längtar efter dej...

Jag är alldeles jätte kär.
Alldeles jätte kär i dej!

Puss och kram på dej mitt hjärta

Jobbig soldag blev jobbletande


Nu har jag verkligen ansträngt mig men dock inte till max. Jag har börjat söka jobb till i höst och så har jag förstås sökt kring Norrtälje, Hallsta och Östhammar. På grund av många olika anledningar. Men den viktigaste och uppenbaraste är ju att jag ska få vara nära den jag älskar och alla mina vänner! Hade i vilket fall som helst sökt mig dit och jag kommer inte sluta förens jag har hamnat där heller.. Skam den som ger sig!!!


Dagen i dag började med att jag konstigt nog vaknade före väckarklockan och den skulle ringa 06:00 för jag skulle upp och jobba idag. Drömde de jag har drömt de senaste nätterna, ingeting nytt alltså.. Somnade om lite innán väckarklockan ringde och då hade jag absolut ingen lust att gå upp. Det var ju kallt. Jag sover ju med två täcken och en filt på mig och så har jag fönstret öppet och det är ju inte varmt på natten direkt. Fast jag vill ju ha sällskap, men min säng är bara 80 bred så det blir lite svårt. Dessutom är vi en bit ifrån varandra. *Suck*

Gick upp och klädde på mig mina städ kläder och sen in på toa - frukost - borsta tänderna - köra iväg och sen träffa Malin. Vi åkte tillsammans till alla de ställen vi skulle till idag och det var inte en utan de var 4 ställen vi skulle städa men då åkte vi runt för vi skulle hämta lite sakar vi behövde ha med oss. Det första stället gick bra, inte alls drygt. Det andra stället var krävande och den tredje var bus enkel men en sista var jobbig. Inte för att det var jobbigt så men det var "sent" och jag var trött så då var det lite drygt, men jag klagade inte.. HA!

Sen så lyste solen konstant, utan några som helst moln på himlen och det var såå mysigt MEN det är klart att då ska man jobba och hålla sig inne och städa.. Inte för att jag har något emot det så men jag hade velat sola när jag kom hem men nää inte fick jag de heller. Nä vi hade städat klart för dagen så var det molningt på himlen och det var inte alls lika varmt längre. Så då sa jag till Malin att jag skulle hem och leta jobb och då var det som om himlen var med mig på den iden eftersom solen försvann och jag satte mig framför datorn och letade. Men jag duschade först..

Jag har inte sökt några jobb än men jag har skickat över dom som var intressanta till mailen så jag ska kolla på dom sen och så ska jag skriva CV och sånt till alla dessa platser..
Jag och Malin har käkar China mat idag.. Jösses va gott det var! Oh starkt, men mumsigt gott.. Det var länge sen jag åt på China retuarangen i Ludvika. Det gör man alldeled för sellan men egentligen är väl de bra de med för guuuuu så mätt man blir.


Så när jag kom tillbaka till Smb så åkte jag och hälsade på Lena och pratade med henne nästan en timme. Vi ska ses nån gång nästa vecka. Hon har semester då. Och jag börjar jobba som vikarie då men jag jobbar ju inte långa kvällar och det är skönt. Förhoppningsvis så blir det inte så sent. Tycker inte om att aluta så sent på dagarna. Jag har börjat acceptera att börja jobba klockan 7 men jag vill inte jobba längre än 14:00. Men måste man så måste man och man tjänar pengar på det så.
 
Min kompis kommer på lördag en stund och det ska bli kul för det var ett tag sen jag träffade henne. Kommer inte ens ihåg när det var sist..  Skäms på mig, men jag har faktiskt haft en massa annat att tänka på så..

Klippte lillbrorsan igår kväll, det blev faktiskt hyfsat, han är typ nöjd.. Det ser inte illa ut men det syns att man har klippt hemma. Men va fan det växer ut.. Han är nöjd och det är de som räknas.. 

Nu är jag såå jäkla trött för jag sov bara  4 timmar inatt.. Kunde inte sova.. Låg typ och pilla mig i naveln och stirra i taket hur länge som helst. Gjorde en lista på min framtid så som jag tror och vill att den kommer att se ut. Den ser hoppfull ut tycker jag och jag hoppas verkligen att det blir så som jag har skrivit. Jag vill verkligen att det blir så!! (SNÄLLA!!!!!)  

Nää nu ska jag iväg och diska sen ska jag nästan gå och lägga mig. Är ledig i morgon och det ska bli skönt.. Jag känner mig lite lat nu faktiskt. Men har man inte sovit mycket så blir man lat. Får träna lite i morgon, göra något vettigt.. Men vad vet jag inte.. Har i alla fall frågar mamma om jag får låna bilen sen och jag hoppas verkligen att jag får det för det skulle verkligen betyda mycket för mig. Ska prata med både mamma och pappa när han kommer hem i helgen..

Saknar ALLA mina vänner! NI betyder så mycket för mig! Vet ej vad jag skulle göra utan er!

Puss och massa kramar



 Everlast ~ White Trash Beautiful

Kärlek

Jahaja, nu är det nästan som vanligt hemma igen. Men med en lite ganska så stor skillnad! Jag har en kille, ett vikariat och en större tro på framtiden!!! :P

Jag vet inte om jag någonsin har varit så här stollig!? haha Ni skulle se mej haha ni skulle höra mina tankar! Då skulle man kunna tro att jag är helt bakom flötet..

Om jag har tur får jag låna bilen så kan jag åka dit snart igen. Vill bara vara med honom nu och för alltid.

I morgon ska jag jobba med Malin. Sen ska jag jobba i stället för henne nästa vecka.... Det kommer att gå jätte bra tror jag.

Prata med Polly på telefonen! Puss på Polly..

Så kär!!!!!!!!!!

Puss och Kram på dej som läser

Min Födelsedag!

Jag vet verkligen inte var jag ska börja skriva nu.. Det har hänt så otroligt mycket så jag har inte hunnit sortera allt än. Vilket kan ha resulterat i varför jag sov i 13 timmar i natt.. Somnade strax vid 01:00 och vaknade av att mamma ropa åt mig att gå upp när klockan var 14:00. Jag behövde verkligen sova och jag kunde ha sovit minst en timme till utan några som helst problem.

Jag har varit lite nere idag för jag vaknade upp i en tom säng, visst så hade jag verkligen sovit jätte gott och länge men det är inte samma sak som att vakna upp brevid någon man verkligen tycker om. Jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu och det är helt otroligt. Jag befinner mej i något slags chock stadium fortfarande. Men de kan ha blivit så att när allt hände så följde man bara med utan att egentligen tänka men nu när jag är själv och har tanke rum så börjar jag inse vad det är och jag vet inte hur jag ska tolka allt och hur jag ska bete mej..

Jag är så lycklig, så glad och så otoligt lätt. Pratade med honom på telefonen igår när jag hade kommit hem och det var lite jobbigt att behöva prata i telefonen, tycker inte om att prata i telefon. Vill prata ansikte mot ansikte. Jag vill bara skrika av lycka och dansa till månens ljus, fast vem vet det kanske jag får göra snart.. =D Men det är väl lika bra att ta allt det här från början..




Tisdag:

på tisdagen åkte jag hem ifrån vid tolv tiden precis som jag skrev i föregående blogg, helt otroligt att jag skulle hålla den tiden.. haha.. Det var lite läskigt att köra brorsans bil så pass långt eftersom jag inte har kört den mer än två gånger till Smedjebacken och tillbaka. Eller om det bara var en gång, hmm.. aja skitsamma. Åkte via Smb först för jag skulle köpa en dricka och vad det nu än var för något. Sen körde jag gamla vägen när jag hade kommit till Söderbärke via Fagersta - Sala - Uppsala - Knutby och Söderbykarl. Sen var jag framme.

Skulle sova hos Ullis och hennes kille för jag hade inte pratat med Åsa på skolan angående ett rum mellan tis-ons. Men det var mysigt. Vi grillade kyckling och käkade poatissallad till.. Mumsigt gott var det, dock lite för mycket för jag åt så mycket att jag fick kramp i magen. Sen satt vi och bara pratade skit och hade det mysigt.. Vi gav varandra lite nackmassage, jag och Ullis. Det var både skönt och behövligt. Sen var det dags för sängen och så men inte tusan fick man sova.. För hennes kille är nämnligen en riktig snarkmaskin och det var han även denna natt.

Skulle upp tidigt så jag skulle hinna till skolan och göra mig iordning och så. Ville inte sova i en stuga utan ville sova på internatet.




Onsdag:


jag var vaken nästan hela natten fick ett par timmars sömn som jag tydligen snarkade på enligt Ullis. haha stackars henne.. Men jag såg när hon gick upp på toa, då var klockan halv sju och jag hade satt klockan på 7. Gick upp och kissa sen var det frukost, dom var så snälla och mysiga. Fick presenter och inte fick jag göra något heller. Det var verkligen mysigt. Sen bar det av till skolan och där kramade jag nästan ihjäl Suss men hon överlever ;-) haha. sen gick jag ner och pratade med Åsa och jag fick ett rum på internatet, till och med mitt gamla rum jag hade i ettan och halva tvåan..
Det var så skönt! jag bodde i där själv, tack och lov! sen var det dags att duscha och pyssla lite innan man började på kursen.


Kramade om en massa personer på vägen som jag kännde, det var sååå skönt att komma tillbaka för allting är precis som vanligt.. Jag tor att jag kommer att komma tillbaka på något sätt, men jag skulle chansa på att det blir som stresshanteringslärare i stället för Mona. Man kan ju alltid hoppas, haha. Det tror jag skulle passa mig ganska så bra.

Sen när jag gick ner så mötte jag Mona och vi pratade lite och så kom Sofi och sen Marita och då blev det kramkalas. :)

På kursens första dag så presenterade vi varandra och så.

Vi fick lägga ett rosblad i en vattenskål och prata om mina förväntningar på en själv och om kursen. Sen hade vi fika och så hade vi marathon målning till musik. Så efter det fick vi klippa ut bitar som man fastnat för och tejpa upp dom på ett nytt papper som vi sedan skulle måla på utan musik.

Mona läste en saga som vi skulle blunda till sen när den var klar så skulle vi måla och min "talva" som jag målade handlar om mitt liv och den är döpt till kaos!. Ska försöka fixa en bild på den sen. Sen skulle vi skriva om den och detta skrev jag om min:


Livets cirkel är ett kaos

Eldar, drakar och frågetecken

utklädnad och maskerad

från vad vi är

Ljus in i mörker

och mörker in i ljuset

allt möts och blir ett enda kaos.

Bilden ger mig huvudvärk

för den är så gräsligt ful och full av kaos.

Me den ljusa trion lyser upp

med en kraft utan dess like.

Det mörka tar över det ljusa

det hotar med djävulens lågor och tortyr.

Solen Qi och trion hämtar

värme och kraft från varandra

vägens korsning är 3

ta den rakt fram då komer du till Qi.

Bilden är uppslukad.


Vi har även haft avslappning och vi hade en mysig liten middag me en lite tårta till efterrätt. Men ingen har sjungit för mig och det var lite drygt för det hade jag velat. Men det var helt underbart.. Fast på slutet blev jag lite otålig för jag vill bara upp på rummet, för Tomas skulle ringa. Men det gick bra ändå de.


Kom upp på rummet utan egentligen större problem, var nämnligen väldigt toanödig, hmm de gick bra det.. haha..

Sen ringde han och vi kom överrens om att jag skulle komma och hämta honom. Så jag fixade mig i ordning lite sen åkte jag och sen åkte jag fel fast jag hade åkt rätt, det blev väldigt mycket kring farande innan jag kom rätt. Sen gick vi in och letade filmer för vi skulle se på film. Sen åkte vi hem till mig. Pratade å pratade å pratade, mycket och länge.. Kollade på film sen var det nattinatt dags..
Jag var jätte trött eftersom det inte blev så mycket sömn natten innan..
 



Torsdag:


det kändes lite konstigt och ovant att vakna upp brevid någon på morgonen så där men det var mysigt. tihi.. Då gick vi ner till frukosten, sen var det väntan och film som gällde för honom och kurs för min del. Jag ville att dagen skulle vara slút men jag hade jätte kul. Mona förklarade skillnaden på symbolpedagog och symbolterapeut.

Vi fick tolka målningarna vi hade gjort. Presentera dom för varandra. Sen fick vi tolka Monicas dröm och fick sedan en förklaring till det. Så när det var dags för lunch så fick jag köra skolans minibuss för då skulle vi till havet och äta, fika, göra lite saker och bara vara och njuta. Jag satt och skrev ner tre "känslor".


Havet, mitt älskade hav!

Nu är jag åter igen vid din sida

Fast dock bara för några timmar

Vinden ger dej en smekande hand

med hjälp att nå land

Ditt dunkla muller slår mot mej med

en kraft jag aldrig annars känner

Ditt vita skum flyger över klippblocken

och fyller de tomma hålrummen

Jag har längtat efter dej

efter dina böjande vågor

Jag har mej själv att skylla eftersom

jag ej har till dej kommit

vindens kraft trär in i mig

tar bort allt det gammla

för att göra plats åt de nya

Mitt älskade hav kommer att lära mej

När jag är med dej känner jag mej

inte längre ensam utan jag känner mej

hoppfull och tillfreds.

En dag skall jag åter bli din!


Den handlar om min längtan till havet, men det komiska är att jag blir jätte sjösjuk. Men jag älskar verkligen havet. Dom andra två kommer jag inte skriva ner, inte nu i alla fall. Men man vet aldrig dom kan komma när man minst anar det. :-)

När vi kom tillbaka till skolan gick jag upp och duschade.

Han låg och halvsov i sängen och jag blev fylld med ännu mera glädje. Sen blev den en puss och en kram sen 2 pussar till. Jag svävade iväg mot himlen och sen dess inte kommit ner. Vi gick ner och käkade middag sen tog vi en promanad runt Hammarbyrundan och en lite extra sväng runt om så man kommer ut vid vägen mot golfbanan. Sen kollade vi på film och jösses vad vi pratade.

Det var så mysit och så okomplicerat och så lugnt. Jag har nog aldrig kännt mej så avslappnad med en kille förr. Det sa jag också till honom att det är så skönt att vara med honom för det är inget som är tvingat, utan vi behöver inte ens prata 24/7 om vi inte vill. Så underbart skönt. Jag tror att han tycker samma likadant. Vi är ganska lika och det är skönt. Jag är så himla lycklig.. Kollade på film på kvällen och pratade lite till. Sen var det nattinatt..




Fredag:

sista dagen på kursen. Tomas var kvar och jag flög ner på rosa moln och gjorde det sista på kursen för att kunna koma upp till honom igen. Denna dag handlade om sagor och information. Hade även sångmeditation och det var skönt. Så fick vi höra en saga och så skulle vi gräva efter en skatt under ett gammalt träd. Det jag hittade var ett rött hjärta med vita vingar och sen en gammal guld nyckel som jag inte har någon som helst aning om vart en går. Men hjärtat är en sybol för mej. Jag är nu fri och lycklig och kan göra precis som jag vill.

Det är bara jag som vet vad det syboliserar. Så fick vi berätta en saga, inte alla men det blev jag, Anneli samt Mona som berättade varsin. Sen fick vi lite info om skillnaden mellan Myter, Folksagor och Sagor. Sen var det dags för avslut. Vi fick i avslut att skriva en dikt till och/eller om kursen så det blev denna tilla truddelutt som vi i ett ord var kommit framtill.. haha:


Mona är fin som en blomma och hon leker med form och härliga färger i en trygg, färgsprakande sprudlande dans.

Känslorna ökar långsamt tiden framåt till naturens otroliga kraft liksom inspiritation och lejonens tålamod och vildhet.

NU är NU!

Vi uppskattar gemenskapen runt om längs havet och naturens kraftfulla närvaro med glädje, insiktsfullhet, tålamod och kärleksfullhet.

Här i Roslagens famn på en blommande ö där främjar vi kontemplation i stillsam (djup) bergundan och insiration.

Så tack nu för sinnernas ro!


Mona blev lite rörd av den och hon tyckte den var bra. haha.. Vi hade jätte kul.

Sen var det slut. Fika dags. Var upp och hämtade Tomas och så gick vi ner och fikade. Pratade med Ullis och Signe som satt nere i köket och väntade på att vi skulle fika färdigt så dom kunde åka hem. Signe är så söt. En go och trevlig 16åring. Vi pratad lite sen plockade jag ihop mina grjer och sen gick vi upp.

Efter ett tag så åkte vi til Norrtälje och gick till hamnen och satte och ner och pratade. Sen gick vi ich köpte champange och sedan åkte vi vidare till Willys och handlade mat. Det blev en pasta och skinksallad. Så vi åkte hem och gjorde den. För jag var jätte hungrig. Egentligen de enda jag gjorde var att koka pasta annars så gjorde han de andra. Det blev jätte gott och så drack vi typ loka till. Senare när vi kom upp på rummet drack vi champange och kollade på Kung Fu Panda.. hihi den är rolig den.

Sen var det natti natt..




Lördag:

ingen väckarklocka!!! det var så skönt att inte behöva ställa klockan. Gick upp mellan 13 och 14, men det gjorde inte så mycket. Gick ner till skolan och kollade på tv och åt frukost. Efter mycket om och men egentligen ingenting så åkte vi in till Norrtälje och strosade arm i arm runt hamnen och runt bland en massa småhus. Vi gick runt så vi kom tillbaka till bilen sån åkte vi hem till Emelie för vi skulle dit och äta tårta.

Jag åt dock ingen eftersom det var grädde på den men jag åt lite chips och M&Ms.. :) Så pratade vi, spelade kort och hade det mysigt. Tobbe, Sara och Kattis var också där. Det var skönt att det var så pass lite folk. Så frågade Tobbe mej om Tomas var min nya pojkvän, men jag hade ingen aning om hur jag skulle svara på det så då svarade Tomas ja. Jag försvann fort som tusan in i köket och höll på att trilla omkull av både lycka och chock. Men det kändes så bra att HAN sa det och inte jag. För tänk om det hade varit att en tyckte det men inte den andra. Men nu är vi tillsammans och lever livet.

Sen skulle dom ut på krogen, då åkte vi hem och gick på krogen innan vi åt pastasallad och myste i sängen. Började titta på Meet the Spartans men vi somna ganska så jätte fort. Det var en väldigt skön dag.




Söndag:


ingen väckarklocka idag heller. Men jag vaknade mycket tidigare och kunde inte sova. Lät honom sova. När klockan var strax efter 12 gick vi upp och så kom Suss och knacka på dörren. Öppnade i en filt runt höften och en bh, då flina hon bara åt mig. När hon gick började jag packa lite och sen gick vi ner och käkade frukost och kollade på tv. Sen var det dags att städa. Det var svårt inte bara för mig utan för han också. För det var slut på våra mysiga dagar. Drygt att städa, fort gick det också. FAN!! sen åkte vi och tanka, handlade lite på ICA innan jag körde hem honom.

Jag ville verkligen inte åka. Både han och jag ville stanna kvar med varandra. Det var så jävla svårt att åka. Han fråga om jag hade 10-15 min till övers och det är klart jag hade det. Men det tog ca 1½ timme att säga hejdå, så länge. Det var plågsamt. Hade han inte jobbat så skulle han ha följt med mig hem. Men det får bli snart. Suck..

Pratade med Kajsa på vägen hem sen. Stannade i Morgongåva och tog en liten paus.


Jag var i ett slags chocktillstånd hela vägen hem. Ringde honom nästan i samma ögonblick som jag kom in genom dörren för att säga att jag har kommit hem. Jag var så trött i armen att jag knappt kunde hålla i telefonen. Och han tappade sin lur. För han var lika trött som jag. Jösses amala..


PUSS på dej min sötnos!




Måndag:


asså just nu mår jag illa för jag saknar honom så pass mycket. Ska verkligen försöka komma dit om en vecka. Nu i helgen kommer Erica hit och så ska vi lika i lekparken och barnsla oss lite. Prata shit och ta det lugnt. Ska ringa jobbet i morgon för att se om, var, och när jag ska jobba nästa gång. Jag har aldrig känt så här förr och det är så skönt. Att få utforska något nytt.


Jag har haft hittills den bästa födelsedagen någonsin - jag fick en pojkvän och jag är överlycklig! Trodde faktiskt inte man kunde på en pojkvän i varken sig julklapp eller fördelsedagspresent för det har jag nämnligen önskat mej i flera år. Tänk sej att det har slagit in. Saknar honom enormt!


Mitt hjärta slår för dej, har gjort så nu i flera år,

jag är så glad att ditt gör de samma för mej.

Puss och kram på dej!




Cornelis Vreeswijk - Till Julia

RSS 2.0