Två dagar kvar.....

Hur kommer det sig att det inte är någe kul att sluta skolan? Jag har alltid tyckt det ahr varit skönt och roligt, men inte nu - inte i år! Suck! Jag vet inte om jag kommer att palla detta, jag kommer att stört grina.. Dock inte bara jag men i alla fall. Jag brukar inte grina- inte ens på Studenten! hmm.. Suck..

Jag har haft den bästa "sambon" man kan tänka sig. Hon har inte bara varit min klasskompis, utan även ett väldigt stöd för mig under dessa veckor. Hon är en människa som jag kommer att älska tills jag dör. Hon betyder mycker för mig. (Everything I do I do it for you - Bryan Adams).

Men jag har lärrt mig en hel del under mina två år på skolan och det tänker jag inte rabbla här, men jag säger som så att jag kommer att sakna allt det här mer eller mindre. *SUCK*

Min pajja.. :-) hihi, jag vet inte vad jag ska säga, jag får inte fram några ord-- Takida, Sean Paul och Elge.. :P haha. De e bara bäst!!! :P Kommer aldrig att glömma allt som vi gjort, tänkt och funderat på. Detta låter som ett dödsadjö men det är det inte. Vet inte bara vad jag ska säga... *funderar* :-)

Så mycket minnen, så mycket tankar, så mycket nytt folk! Det känns som om hjärnan dansar salsa i huvudet på mig just nu. 



Idag har jag inte gjort något alls, har dock bara haft ett mentorssamtal och det tog ca en timme men annars så har jag inte gjort något. Solat, handlat ramlösa och kollat på när folket här spelade Volleyboll. Duschat har jag också gjort för alla som är intresserade :P haha...

Uscha jag pallar inte detta.. Ska upp och sova nu.. Fast jag har sovmorgon i morgon, så vill jag sova nu..



Fan vad jag kommer sakna allt och alla!!

Men jag kommer tillbaka vid två tillfällen och det är en Symbolkurs i juli och sen är det Qi Gong steg 2 i september.. :D Ser verkligen fram emot de båda två.

Jag ska försöka skaffa mig ett jobb och lägenhet här i närheten snart för jag vill inte komma här i från på ett tag..

Dessutom så ska jag fira min födelsedag här, har jag kommit på... :D Picknick och PARTY!!!!!!!!!!!!!! Fast jag fyller ju bara 22 men i alla fall.. :D 



 Puss och kram på dig


~Have you ever really loved a woman - Bryan Adams~

Mallorca. Del 2

Fortsättning...


Vi vandrade runt lite längs gatan som låg bakom vårat hotell. Det fanns ganska många samma likadana "stånd" som sålde turist sovunirer. Men det fanns även ett par matställen och affärer. Köpte vatten och gick tillbaka till hotellrummet. Drack vin och pratade.

Den 4 maj hände inte så mycket. Lite solning och lite handlande men det var inte så mycket mera som vi gjorde. Gick ut och käkade på en trevlig resturang.  Hade mysigt och pratade massa skit. :-)

Jag kan ju säga som så att vi faktiskt inte gjorde så mycket för det fanns inte så mycket at göra. Nu kanske jag skriver på ett tråkigt sätt men det var samma visa varje dag. Vi sola, vandra runt och gick till havet. Käkade på resturang nästan alla dagar utom en för då åt vi hemma i våran lägenhet. Jag kommer inte vilja äta varken sig hemlagat klibbris eller italiensk köttfärssås på burk igen på ett bra tag..  

Att resa med henne var både intressant och roligt. Och jag vill resa mera med henne!

På tisdagen så åkte vi till en ranch - Rancho Grande och red hästar. Vi blev upp plockacke utanför hotellet vid fyra tiden och fick åka minibuss med en stollig spanjor... :-) haha.. Men han var trevlig tycker jag. Sen när vi kom fram till ranchen blev vi fotograferade med en Cawboyhatt och så blev vi bjudna på Sangria. Kikade oss omkring innan det var dags att rida häst.. Det fanns tre olika grupper, 1) nybörjare (skritt), 2) de som ridit ett tag (skritt och trav), 3) avancerad ridning (skritt, trav och gallop). Jag var den enda i våran grupp som valde grupp 3.. Grattis sa hon som höll i det där, haha men jag vet inte varför hon sa grattis.. hmm...

Sen bar det iväg, vi var inte så många i den hela skaran. Men efter ett tag fick jag problem med mina stigbyglar för dom var för långa så jag och Kerr (skotte) fixade till dom. sedan bar det iväg bara jag och han. Det var roligt, men det var lite läskigt att gallopera för det har jag inte gjort på jätte länge, fast det var jätte länge sen jag red över huvudtaget. Men det gick bra, trillade inte av men jag fick ett blåmärke på sidan av knät. Pratade lite grann med honom. Men det var inte så lätt för han pratade inte så mycket. Men de lilla jag fick ur honom verkade juh bra..

Sen när vi kom tillbaka köpte vi kort på oss när vi hade Cawboyhattarna på oss. Sen var det dags att rida en mekanisk tjur. Jag var med men det gick inte så jätte bra men jag höll mig iaf ett tag, jag var iaf inte sämst.. :-) haha.. Efter det var det dags för BBQ. Jösses va gott det var.. Kycklingspätt, kött, bakpotatis, sallad och aioli. Samt Sangria, vin och apelsinläsk. det var gott och mysigt. Fick en liten bytta med glass till efterrätt. haha sen var det dags för Linedance innan vi skulle åka hem. Det gick inte så bra men hade det varit mera plats och funnits mera tid så inga problem.  

Färden hem var bra, det var bra musik på spelaren och han körde fort... (Oj då... men kontrolerat).. Jag tyckte det var kul iaf.. Men jag är juh lite udda dårå.. ;-)

Var ett par gånger på den lokala hotellbaren också. Personalen tycker jag var väldigt trevlig, hihi.. :-) Sista kvällen vi var där så hade dom ett uppträdesnummer på scenen inne i barområdet. Det var ett dans och sjung nummer från Grease. Personerna sjöng själva och de var jätte duktiga.  Så hade de lite extra nummer också. :-)

En dag kom det över en polare till min kära reskamrat och vi tre var ute och käkade och sedan var det dags för party.. Haha, eller nja vi satt och hade det mysigt och drack lite vin innan vi gick ner till baren och beställde Sangria för hela slanten.. haha.. ;-) Jag tycker den Sangrian var supergod, men jag tror det blev lite mycke där på slutet sen.. Men jag skulle då inte säga nej till en kanna idag, bara jag vet att den är som den var i baren.

Träffade öven på en norska som var så go o glá. Hon var där med sin son. Hon kunde prata hon, jösses.. Hele tida, utan dess like.. haha men hon va snäll och trevlig.. Skulle då vilja träffa henne idag öven en kaffe och bara prata shit.. :-)

Jag fick ganska bra kontakt med en del av personalen i baren och så, även nattvakten som vandrade omkring. Jag trivdes med personalen och vill åka dit igen och hälsa på.

Jag vet inte vad jag ska skriva mera.. hmm.. I så fall kommer det en annan gång..

Aja, nu ska jag gå och lägga mig.
Saknar bar personalen på Viva Blue- Mallorca. ...... suck ......

Ciao amigos!
Buenos noches!

Mallorca!!! del 1.

Jag har varit på Mallorca! Jag har varit på Mallorca!! lalalalaa!!!!!!!!

Den 1 maj åkte jag tillbaka till skolan från Smedjebacken. Det var dock inte så kul, med en stor resväska fylld, men dock inte med allt som  jag egentligen behövde men men. Jag åkte hemfrån kvart över åtta och jag kom fram till skolan vid halv två - två tiden. Hungrig som tusan var jag också, så jag köpte mat, lite hygienartiklar men glömde ca hälften. Upp till skolan, käka, duscha och packa om inför nästa resa. Satt framför dumbruken nummer 1 och sendan gick jag och la mig. 

Den 2 maj stog jag i duschen i evigheter och lät varmvattnet rinna :-) (för det kan jag inte göra hemma för då tar vattnet slut) Frukost och väntan på Annika var nästa steg den dagen. När hon kom så åkte vi till ICA och fixa lite saker. Sedan började våran resa mot Arlanda och Mallorca. Det tog lite tid att komma till Arlanda men till slut kom vi fram hela och rena. Jag var jätte hungrig så vi käkade på en restuarang som fanns där. Efter det var det dags att lägga sig för vi skulle upp skit tidigt morgonen efter. Tog in på ett dyrt hotell under ett par timmar men jag sov gott eller i alla fall mjukt. :-)

Den 3 maj käkade frukost på Arlanda och sedan var det dags att checka in och så. Jag fick sitta vid fönstret på flyget, tack så mycket :-) det var snällt tycker jag. Starten gick bra, men det gjorde ont i hela kroppen och jag mådde skit dåligt under hela flygningen. Väldigt bumpig landning på La Palma men det var skönt att vara nere på marken igen. Jösses vilken flygplats, det tog ju evigheter innan man hittade bagaget juh!! Men till slut så. Palmer, palmer och åter palmer fick vi se när vi klev ut ur flygplatsen. Det var coolt, haha.. Vi flög med Fritidsresor och vi möttes av ett gäng reselesdare, som pratade SVENSKA.. hihi Men resan var inte slut där utan sedan fick vi sitta på en full buss i nästan 1 timme. Det var jätte skönt att komma fram till hotellet och få checka in sig där och få nyckeln till rummet. Vi bodde i en lägenhetshotell, bekvämligt. Vi gjorde oss "hemmastadda" och sedan var det dags att utforska området lite.

Kommer mera snart......

RSS 2.0