Illa illa



haha en jätte trött Ida på Trädgården i Norrtälje... Men jag hade kul. Inte var det mycket folk inte, men vad ska man förvänta sig en onsdagkväll?! hahahaa... Men jag diggar sällskapet stenhårt! Kvällen flög nästan iväg men jag kunde ha lagt mig för flera timmar sen när detta kort togs, för jag var såååå trött!! :D haha..




Inte en fullt så trött Ida på Zorbas i Elmsta.. Men flummig var jag iaf.. haha.. God mat och gott sällskap.. Någon alkoholdricka blev det dock inte eftersom jag skulle köra bil sen efter vi hade käkat..






Nu mår jag bara illa. Har ont i magen och tankarna bara snurrar i skallen och jag längtar efter min älskling.. Men snart kommer vi att ses igen.. Jag drömmer om dig nästan jämt och tänker på dig konstant.. Jag känner mig jätte jobbig, men det är inget som kan göras åt. Har alltid varit sån och kommer alltid att vara sån..



Drömde inatt igen att jag hade barn. Vet inte vem pappan var men jag kan ju alltid tänka mig vem det var. Men jag fick inte hålla i mitt barn, dom bara visade upp honom och så gick dom iväg. Men det var för han hade barnbäck i lungorna. Men efter det fick jag inte hålla honom i alla fall, fick titta på honom genom ett glasfönster när han låg i en liten "barnsäng" på BB.. Fick inte ens komma in.. Jag förstår inte!!!!!!!!!!!!! Jag vill ha barn.... suck..... Undrar vad den drömmen betyder.. Drömde dock betydligt mer och mera osammanhängande men det orkar jag inte ta upp..



Ingenting är på topp idag.. BLÄ!!!!!!!! Vill bara gömma mig och hoppas på att tiden ska gå fort.. Men jag är ändå lite glad för jag pratade med pojkvännen igår och det gjorde mig glad. Har kollat på Rallybilder idag. Väldigt bra bilder var det.. haha´..
Ska ringa lite samtal nu.. BLÄÄÄÄ, FYYYYY FAAAAAAAAAAAAAN vilken jävla dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Everything is aching
My heart
My body
My soul
Everything feels so hopeless

I need time
Time with you
Somewhere nobody else is
It's freezing here

I need you
I have to feel you
I know that you are in my heart and in my soul
But I need you

I know that you miss me
And that you love me

Everything is aching
My heart
My body
My soul
Everything feels so hopeless

But I know
I have you
And you have me
You know that
I miss you like hell
I never thought I could miss somebody this much
FUCK!!!!!!!!!

Tears are falling down
Down
Down

I can't see
I hate this
I love you!!!



Love, Love, Love is all you need!



Daughtry - It's not over


 


dagen idag har varit så här

nja, nu har det inte hänt något....

var hemma hos mammas kompis (lite min kompis oxå) och drack vin och prata en massa skit..

kom dit till sju och kom hem strax efter ett..

cyklade hem och det var bara 3 grader ute, så man blev lite kall om öronen fast jag hade luva på mig..

idag har jag varit i Ludvika och lånat två böcker på biblioteket och så köpte jag två böcker i bokhandeln, sen en liten

kylskåpsmagnet åt mamma..

sen var jag på systemet och köpte en Hannas Smultroncider, för den jag köpte förrut drack mamma upp..

mötte mamma på stan för hon hade tränat..

köpte pillööör i hälsokostäffären och fick smaka några "kinesiska russin" typ någe sånt, det var iaf en massa

antioxidanter i dom och så var dom röda.. kommer inte på vad dom hette men dem var inte så dyra, kanske ska köpa

sånna sen någon gång.

sen var vi förbi på Hoganders och sen in på Konsum....

sen har det inte varit så mycket mera, jag har lagat mat och kört min bror till sin kompis för som skulle träna..

hmm, träna det skulle jag också behöva göra...

men men det kommer när det kommer det också...

mitt hjärta är i saknad!

puss och kram

haha del 3 bara för att... :P


Sen ringde min klocka. Jag hade ställt den för jag skulle hem till Tomas innan jag skulle åka tillbaka till lilla Smedjebacken. Men jag snoozade ett par gånger innan jag gick upp. Så frågade Polly, ska du redan gå? Ja, men det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig men det blir det egentligen aldrig. Men men. När jag nästan var klar så vaknade Monkan och vi satt och pratade lite sen vaknade de andra till lite. Sen satt vi och pratade en massa skit och lite till. det var rolit att prata såndär skit så där pass "tidigt" på morgonen. Och så pillade jag Polly på ryggen och i håret. Jag tror jag ska bli en proffisionell ryggkliare, hahaha... Sen åkte jag med alla min packning. Hade fått en stor kudde av Polly som hon inte visste var hon skulle göra av.

När jag kom fram var klockan närmre halv ett ett något sånt och jag hade tänkt vara där vid 11, men men så kan det gå. Det var ändå ganska skönt att komma framåt tidig eftermiddag. Rosa höll på att laga mat när jag kom för hon skulle iväg och jobba. Vi satt och prata, prata och prata. Sen åkte hon. Sen satt bara han och jag och prata. Yngsta syrran var hemma men hon pysslade med sitt. Sen åkte vi och handla i Östhammar och sen åkte vi hem och lagade mat. haha jag diskade efter maten. Jag har gjort någon nytta i alla fall, annars är det alltid han som diskar. Jag tycker det var skönt att faktiskt göra något och inte bara sitta och titta på. Det uppskattades. :D

Sen låg vi i soffan och myste. Ingen tv på utan bara han och jag. Enda tills katten fick fnatt och ville in/ut och sen när Rosas gubbe kom med sin yngsta. Sen kollade vi på tv och myste lite till. Uscha jag vill bara spola tillbaka till det ögonblicket för det var så underbart. Sen satt vi i köket när Rosa kom hem och pratade med henne i fleera timmar. Sen stod han och jag vid bilen och försöke säga hejdå, men det gick inte så bra. Men efter mycket om och men så kom jag iväg. suck! suck! suck!




Jag var trött och full av känslor så jag tog fel i en av rondellerna i Uppsala så jag var påväg till Gävle och Sundsvall. Men jag hittade ett ställe att vända på och jag hade som tur var bara kört 17km för långt. Sen när jag äntligen kom till min favorit mack så var den stängd och den där maskinen man betalar med kort för bensinen var urfunktion så jag höll på att få panik, för ajg hade dumt nog nästan ingen bensin kvar. Men va fan tänkte jag det måste ju finnas en mack till någonstans på vägen mot Sala.

Och efter ett tag kom en avstickare och där fanns det en fungerande maskin och där tankade jag. Sen var det bara raka vägen hem. Sen visste jag inte om jag skulle köra genom Fagersta eller om jag skulle ta den via skogen, men jag bestämde mig för via Fagersta. Jag kom hem vid 03:30 och sen sov jag i ca 2½ timme sen skulle jag upp och jobba 4 timmar. Men jag kom hem och jag klarade jobbet och sen var jag ganska så slut när jag kom hem igen.



Gjorde inte så mycket mer på måndagen. Tomas ringde dock på kvällen för att kolla att jag hade kommit hem och att jag levde. Pratade inte så länge. Men jag är glad över att han ringde. Jag lyckades hålla mig vaken till klockan tio sen stupade jag i säng.



Tisdagen hände det inte mycket på. Gick till arbetsförmedlingen och redovisade vad jag hde sökt för jobb. Men men det tog tio minuter sen hade jag tråkigt. Åkte med mamma in till Smedjebacken och hon skulle till Ludvika så jag fick vänta på henne. Så jag gick till banken och tog ut ett kontoutdrag sen gick jag till Pastorsexpeditionen och pratade med Lena. Egentligen skulle jag till kyrkan men jag kom inte så långt. Få ta det en annan gång. Dock ej på torsdagar och fredagar fö då är det begravningar. Sen gick jag till konsum och mötte mamma. Sen var det inte mycket mer som hände den dagen.

Onsdagen körde jag mamma och hennes kompis Eva till OKQ8 för dom skulle på Ålandskryssning. Sen åkte jag till Soc och pratade lite, men som förväntat fick jag inga pengar denna gång heller. Men jag fick en ny tid i october. Men jag gillar henne som jag pratar med. Sen så handlade jag lite. Kom hem, damsög. käkade lite mat och kollade på tv. Körde brorsan till träningen sen började jag laga middag.

Kycklinggryta:

3 kycklingfileér,
1 burk cocosmjölk,
1 hel röd chili,
broccoli,
salt, curry, vitlökspulver,
röd paprika,
½ squash
,


Fin strimmla kycklingen. Skär grönskerna och förkoka broccolin. Hacka hela chilin med kärnorna till små små små bitar. Öppna burken med cocosmjölk. Häll ojla i en wokpanna (ev. djup stekpanna annars en grytkastrull) häll sedan i chilin, låt det värmas upp. Häll sedan i kycklingen och bryn tills den är alldeles vit.
Häll sedan på cocosmjölken och rör om. Krydda med lite salt, massa curry och vitlökspulver. Låt koka ett tag. Koka upp vatten och häll i äggnudlar - låt koka. Häll sedan i paprikan, squashen och broccolin till kycklingen och låt koka på svag värme. servera med sallad. (jag hade avokado och fetaost i min sallad).




Sen på kvällen satt jag och yngsta brorsan framför tv:n och kollade på Keeping Mum en brittisk film. Pratade lite skit. Sen var det natt natt.. Andra brorsan hade lagt sig tidigare för han jobbade förmiddag.

På torsdagen åkte jag hem till en kompis som jag mötte på ICA på onsdgen. Vi fikade och pratade en massa. Sen åkte jag hem och lagade mat, ingen större häjdare men men dom fick mat i alla fall och jag åt restena från kyckliggrytan. Sen diskade jag och lagade mat åt mamma. Åkte senare och hämtade mamma och Eva och brorsan från sin träning. Hände inte så mycket mer.


Fredagen började med att jag jobbade. 3 timmar sen hem och äta lunch sen skrev en kompis och fåga om jag ville komma förbi. Vilket jag gjorde. Satt och pratade en massa. Knådade lite på henne. Bestämde att vi skulle ses på lördagen igen. Sen åkte jag hem. Sen på kvällen pratade jag med Tomas. Fan vad jag saknar honom. Mår illa så mycket saknar jag honom och då är det illa.. Jösses, hade jag kunnat så hade jag varit där och bara kramar om honom. Aldrig släppa taget.




Lördag, haha, jag fick ÄNTLIGEN sova, men jag trodde jag sov till klockan 13 eller något men nää klockan var abara 11. Men men, bättre det än halv sju.. Sen under hela dagen gjorde jag inte mycket alls kan jag säga. jag plockade lite kläder och fixa lite. För är det något jag har gjort så är det att tvätta och tvätta.. Skrev brev till en kompis i USA har jag också gjort. Hon är där som Aupair. Sen åkte jag hem till polaren och drack vin och åt ost och kex. Det var jätte mysigt. Synd bara att tiden gick så fort. Men men det lär inte vara sista gången det händer. Ska massera henne i morgon och hon ska massera mig och det ska bli så otroligt skönt. ;)


Idag är det söndag och i torsdags fyllde pappa år och igår så fyllde yngsta brorsan år så idag ska vi ha en massa släktingar som kommer och ska fika. Det ska bli lite kul faktiskt. Då ska min kusin få tillbaka de 11 filmerna jag lånade av henne för evigheter sen. haha och prata lite skvaller. Suck...

Jag håller verkligen verkligen tumarna på att jag får det där jobbet så att jag kan börja leva mitt liv, mitt eget liv och så har jag närmre till Tomas och lite andra folk.. Haha, pappa håller på att fixa en bil till mig. hihi hoppas han får igeång den ¨får då kan jag komma och gå som jag vill! :) håller tummarna för det oxå. ojoj det är mycket att hålla tummarna för nu. Men mest är det jobbet.


Jaja, så har det varit nu. Det är i stora drag vad jag har haft för mig. Och det blev en del, haha..




Puss och kram och massa kärlek!!

novell del 2.. haha

Jag har kommit på att Ica Flygfyren har bäst utbud på laktosprodukter och olika juicer. För om man vill ha något här så finns det inte eller så är det mycket dyrare.. Men men när jag nu flyttar så kommer jag att handla på Flygfyren :P även om jag bor i Elmsta. Fast lite sånna produkter finns fakriskt på Ica i Älmsta.


På tordagen gick jag upp ganska så tidigt. Kommer dock inte ihåg varför men så var det.. Sen åkte jag hem till Tomas. Jag åkte och köpte mat och lite mera vin. Haha, åkte ju in till Hallstavik och skulle hitta systemet och jag är ju inte van att vara där så jag frågade 2 äldre gubbar om vägen till systemet och dom förklarade så snällt och sen undrade som om jag var nyinflyttad, aa det är jag och log svarade jag. haha, kom på det sen att men va fan jag bor ju inte här, men men. Låt dom få tror det. Sen när jag kom tillbaka till pizzerian där jag hade parkerat bilen så satt en ev gubbarna kvar och han frågade om jag hittade något. haha ja det gjorde jag, sa jag tillbaka.

Var inne på macken också och köpte lite grejs också. Köpte bland annat en film som vi skulle ha tittat på sen senre på kvällen, men det blev inte så. Vi kollade på annat så den filmen finns kvar att se på. Sov kvar och sov faktiskt lite bättre denna gång. Men under tiden jag har varit på besök gick jag från att vara nästan frisk från förkylningen min ena brorsa gav mig till att få en rerun på den av Tomas. Men men I can live with it! *giggle* Kan ju säga det att det har gått åt en hel del halstabbletter och papper.




På fredagen tog vi det lugnt, gick en promenad med vovven och skrämde iväg en massa änder (ankor) i vassen.. haha.. Sen när vi kom hem så hade yngsta syrran kommit hem och vi gjorde inte mycket. Sen senare kom andra syrran hem och så kom Rosa. Senare på kvällen färgade jag håret på den älsta för den yngsta och Rosa hade åkt till sin nya gubbe. Vi hade jätte kul, jag gillar henne hon är rolig. Vi busade och skrattade. Sen åkte vi och käka i Hallstavik. När vi kom hem igen så sat vi och prata med Rosa och tiden gick.. haha när klockan var mellan 01 och 02 (kommer inte ihåg) så åkte jag.


På lördagen pysslade vi lite hemma hos Polly. Hon hade en kompis där som hon hade varit i Spanien med för några år sen. Hon var trevlig och rolig, tycker jag. :P Vi åkte och kastade kartongerna som möblerna hade kommit i sen så åkte vi och hadlade lite inför kvällen. För på kvällen skulle vi till Tobbe och hans landsställe. Så fixade vi oss i ordning, Polly sminkade oss (hon är bra på att sminka.) Så skulle vi plocka upp Jonna på busstationen. Sen åkte vi. På festen blev vi indelade i lag och skulle gå på tipspromenad ihopbundna, haha det var ganska kul men hon som stod före mig hade så otroligt brottom och dom bakom mig hade inte så brottom så det blev lite drygt när snöret skar in i magen. Men jag överlevde och fick inga men. :P Men han bakom mig var trevlig och hjälpsam.

Fy tusan vilka jävla myggor det fanns där. Jag har världens märken på benen och kliar så in i helvete gjorde det också och jag brukar inte vara känslig för sånt men det där åste nästan vara mördarmyggor.. Fy tusan! Sen var det mat dags och lite prat. Men efter et tag så ville jg och Monkan (Pollys kompis) åka hem och sova, men de andra två ville partaja så efter mycket dividerande fram och tillbaka så körde jag dom till Mobergs och sen åkte vi hem och drack tea och la oss och sov. Inte sov jag mycket heller, det var en halv dvala så jag hörde när Polly och Jonna kom hem igen. Så pratades det ett tag. Sen var det trångt i bäddsoffan, 3 pers i den och en på en uppblåsbar madrass. Men lite sömn blev det i alla fall.


jaja nu kommer den en novell att läsa :P haha *asg*

Nu har jag varit i Norrälje och haft det ganska soft i 1½ vecka. Men jag måste säga att det var ganska så skönt att få komma hem igen och det trodde jag aldrig att jag skulle varken sig tänka eller säga, men efter 1½ vecka flackande mellan pojkvännen och vännen så blir man ganska så trött. Slutade till och med att jag sov en natt i bilen för jag var så jävla trött.. Vilket jag aldrig skulle göra i vanliga fall men den kvällen var ett undantag. Onsdagen blev en ganska tidig morgon, gick upp strax före 6. Fixade och ordnade innan jag skulle åka. Blev dock 25 min senare än planerat.. Ganska så skönt väder, mulet med hot om regn precis som jag ville ha det.

Det är skönast att åka bil så pass många timmar då. Det var inga problem på resan dit, utom det att jag var jätte nojig om att oljelampan skulle börja lysa för den hade inte blivit kollad på ett tag. Men det var inga problem.Klocka 11 var jag hemma hos pojkvännen. Det tog 3½ timme att åka men det var tack vare att det nästan inte var några bilar ute på vägarna. Vi åkte senare på eftermiddagen till Uppsala han och jag och han shoppade loss lite grann, haha.. Jag köpte inte ett jota - konstigt nog, men men.. :P haha... Åkte sen vidare till Östhammar och käkade.. Senare på kvällen åkte jag hem till Polly och drack vin och prata skit. Det var också kul.




På torsdagen så kollade vi på rally och spelade rallyspel. Det var skoj, haha jag är inte så jäkla haj på det där med att köra rally :P haha det tar nog ett tag innan man lär sig det där. Jag krockade fasiken i nästan allt som fanns att krocka med.. Tur att det bara var ett spel, men hade det varit på riktigt så hade det gått bättre, men det hade INTE gått så speciellt fort om man säger så. :P *asg* haha.. Så kollade vi på film och bara myste. Det var skönt och mysigt, bara vi två i hela huset, visseligen var kissemisse och vovven hemma också, men inga flera människor.. Sov inte så mycket, men lite grann i alla fall.. Har svårt att sova borta har jag kommit på. (Sov inte så mycket hos Polly heller.)


På fredagen så skulle jag komma tidigare till skolan för att träffa lite folk, ta det lugnt och äta lunch med dom skulle gå Dong Gong kursen (Qi Gong steg 2). Men grejen var den att vi gick upp vid 10 ungefär och sen gjorde vi inte så mycket mera. Stod på trappen med solen lysandes på oss och där stod vi kramandes ända tills det blev panik brottom för mig. Och så klart så glömde jag mobilen på köksbordet och det ko jag på efter kanske 2 km så jag fick åka tillbaka och hämta den. Sen blev det nästan rally hela vägen till skolan men jag kom 12:59 till skolan och kursen började kl 13:00.. haha jösses, det kan jag säga var en mardrömsresa och jag kommer aldrig att göra om den. Men jag var så lycklig så det la sig ganska snart. Kramade om lite folk och min Qi Gong lärare. Han är en av de få lärarna man verkligen tycker om och han kan man krama utan problem. (tycker i alla fall jag).

Dong Gongen gick bra, pratade lite först om oss själva, vad vi hette (han kom ihåg några men inte alla, mig kom han dock ihåg *hihi*) sen pratade han lite. Så visade han hur hela steg 2 såg ut och det tog så lång tid tycker jag, men den var bara en halvtimme men det såg ut som om han höll på en timme. Sen fick vi pröva och schwimscwhom så var dagen slut och vi hade bara två rörelser kvar. Han tyckte vi var duktiga och läraktiga. haha men det var kul, dock lite hårt för mina knän men ju mer man tränar desto bättre kommer det att bli. Sen åkte jag, Polly, Panda och Emelie till Norrtälje, slängde av Emelie hemma och sen vidare hem till Polly. Bäddade och sen gick vi typ och la oss, pratade lite och så och jag fick benmassage, vilket var jätte skönt och på tiden. Det är lite svårt att massera benen på sig själv.


Jag satte min alarmklocka på vid 7 snåret och tur var ju det för det var ingen annan som satte klockan. Jag behöver inte mycket tid på mig på morgonen, gå på toa och klä på mig sen är jag klar men dom andra skulle sminka sig och fixa håret lite grann och det tar lite längre tid så. Men men iväg kom vi och så hämtade vi upp Emelie på vägen. Så till skolan och käka frukost, jag stod och pratade med Pajjan också. Det var länge sen egentligen som vi verkligen pratade och hörru du du det saknar jag! Sen var det dags för Dong Gongen. Höll på till halv fyra snåret ungefär. Vi fick ju mat och fika pauser också. Vi fick pilla varandra i öronen med en tändsticka också. För att kolla vart i kroppen man hade problem eller ont, det var jätte häftigt. Haha till det fick vi så klart ett papper med örat och vart alla delar på kroppen satt i örat. coolt! haha.. Sen åkte vi hem.

Ja mådde verkligen illa, super illa. Vet inte alls vad det var för något och Pandan skulle ut med sin pojkvän och hans föräldrar och Polly ville ut och festa. Jag visste inte alls vad jag ville. Ringde Tomas men han svara inte, sen ringde han upp. Pratade en stund med honom sen bestämde vi att jag skulle komma. Panda skulle gå och Polly visste fortfarande inte vad hon ville. Sen slutade det med att jag och hon satt och pratade ett tag. Sen åkte jag.

Vi kollade på film och myste. Jag var verkligen trött för trot eller ej så blir man faktiskt jätte trött av att köra Qi Gong. Det är väldigt känslomässigt faktiskt.




Söndagen gjorde vi inte så mycker på. Tog det allmänt lugnt och bara umgicks. Satt och pratade lite med Rosa också. Senare på kvällen åkte jag tillbaka till Polly.


Måndagen var väldigt slö och trökig men jag var ändå glad att vara hos Polly. Inte för att vi gjorde så speciellt mycket. Kollade påvarandra, pratade och väntade. Hon väntade på sina nya möbler som skulle komma senare i veckan. Vi åt mat och pratade lite mera.


Tisdagen var lite mera fart i, för vi tog sovmorgon och så ringde möbelgubben och sa att nu är jag här så det var bara att klä på sig och gå ner och bära möbler. Och så klart bor hon högst upp och TYVÄRR finns det ingen hiss. hmm.. Men vi fick oss ett träningspass och det var lite kul för det var egentligen det enda träningspasset vi gjorde under hela tiden jag var där på besök. haha.. =) Men jag måste säga att det är bra jävla mysigt att bo högst upp, det skulle jag också vilja göra om jag nu ska bo i lägenhet. Men jag förstår verkligen inte hur i hela friden vi 3 fick upp de tunga möblerna, det är ett under men nu står dom där dom ska stå så. Snygga som tusan var/är dom också. Vill ha hennes byrå som hon fick, det var så jäkla snyggt! Jösses vad jag längtar efter ett eget ställe att bo på, där jag kan ha mina grejer och mina regler och bara MITT!!!! suck.. Vi käkade lite frukost innan vi packade upp möblerna för armarna var verkligen som spaghetti, för det var inga lätta möbler. Sen på kvällen käkade vi pizza och sen drack vi tea och kolla på de nya möblerna och på tv. Mina armar, speciellt höger armen var helt förstörd i ett par dar efter, kan jag ju säga.




På onsdagen hade jag bestämt mig för att jag skulle till Elmsta gården och prata jobb, egentligen skulle jag ha gjort det på tisdagen men då kom möblerna så då sket jag i det. Men jag ringde Tomas och kolla om jag kunde komma till honom efter jag varit Elmsta men nää. Fast han ringde mig sen och vi satt och prata ett bra tag och bestämde sen att jag skulle komma på torsdagen i stället. Så åkte jag till Elmsta och gick in på servicehuset och skulle prata med Chefen. Så möttes jag av ett ........ men sen fick jag prata med chefen. Hon kände igen mig på en gång och vi pratade och tyvärr kunde hon inte ge mig ett jobb bara sådär men jag fick söka och sökte gjorde jag när jag kom tillbaka hem till Polly.

Vi pratade en hel del jag och chefen sen när jag skulle gå så mötte jag den ekonomiansvarige och så stod jag och pratade med henne och så skulle hon prata med folket i köker och sen med chefen åt mig så jag hoppas verkligen på att jag får jobb där. Jag skulle verkligen verkligen bli jätte lyclig då!!!! Så håll tummarna!!!! SNÄLLA!!!!!!!! Det skulle verkligen vara till stor hjälp om jag fick det jobbet, så kan jag även putta in lite hälsopedagogik in i jobbet. Suck, jag håller verkligen tummarna och hoppas verkligen, jag känner mig jättetjatig men jag vill verkligen!

Sen åkte jag till skolan och hälsade på där och pratade med min Symbollärare och hon ville att jag skulle gå den kursen och det vill jag också men den kostar 24.000:- och jag har inte råd med det nu när jag inte har någe jobb. Men jag ska nog söka den ändå och diskutera det där med betalningen. Måste betala Qi Gongen också, men har inte fått någon räkning på den än. Hmm kanske komer den här veckan som kommer. Undrar vad den går på?? Sen åkte jag i alla fall tillbaka till Polly och då skulle vi tydligen ha fest. En gammal kompis till henne och kompisens bror skulle komma över och partaja lite. Varför inte?! Det var super kul, Angelica och Max. Jätte sköna människor. Satt först hemma sen gick vi ut på Trädgården, det var ganska så dött där men haha dom dansa i alla fall. Inte jag för jag hade ont i knäna (det är inte en påhittad anledning till att inte dansa , jag hade fakiskt ont i knäna!!) Sen gick vi strax innan dom stängde.

Jag och Polly gick hem och käkade Choritzo med skagenröra, vitlöksdipp och räksallad och till det chips. Hm jag var inte så glad i magen efter det kan jag ju säga. Ingen vidare blandning. Om det bara hade varit skage eller räksallad men inte det plus vitlöksdipp, jösses.. Men jag var inte full, jag hade druckit 1 öl och 2 Bacardi sen drack jag bara juice och vatten. Men men hungrig var jag ändå.

Lite blandat, igen...

Nu sitter jag igen i min lilla stuga med brorsans dator på skrivbordet. Han jobbar natt i natt och då passar jag på att låna hans dator. Kanske ska lämna tillbaka den sen när jag går på toa.. Det är det som är det drygaste med att ha en stuga på tomten, man har ingen egen toalett. Antingen får man kissa i det fria eller klä på sig och gå ut och in i huset..

Jag lånade min Calles dator igår och jag höll på att få dåndimpen, inte en enda bokstav satt på rätt ställe och inte fick jag fram å,ä,ö så jag gav upp tänkte nämnligen skriva lite igår men men de sket sig.. Jag skulle hämta honom hos en kompis för han var på fest så jag tänkte jag kunde roa mig med något. Men jag kollade på film istället (Ninja Cheerleaders) och på aftonbladet för där behöver man inte skriva något.


Jag börjar bli lite ivrig nu för snart är det onsdag och jag ser verkligen fram emot det. Har faktiskt redan pacat, men jag är dock ej klar men det är ju ingen nyhet *asg*.. Ska åka vid 7 tiden på morgonen för jag ska hem till Tomas innan jag ska till Polly.. hmm undrar vad jag ska ha på mig, har två olika förslag... :/ ??? Hmm undrar vad jag vill att det ska vara för väder när jag åker.. hmm... Lite mulet och hotande med regn vore ganska bra faktiskt. Men vi får se hur det blir med det.. Saknar honom enormt! Puss på dig!


Jag och Calle var ute och gick i kväll, det var skönt. Pratade en massa som vanligt och vi har det alltid så kul på våra promenader. Synd att det inte blir så ofta som man vill..

Våra promenader tar ca 2-2½ timme. Ha, sen när vi kom hem så tog vi oss en Limoncellogrogg och pratade lite till.. haha, uscha vad jag kommer sakna honom när jag flyttar sen.. haha han får flytta med mej så vet jag vart jag har honom och så kan jag alltid prata med honom :P haha.


Hihi, nu har jag första och andra Harry Potter böckerna :P ska väl köpa dom andra sen när dom blir lite billigare eller när jag får lite mera ekonomi. haha..


Egentligen har det inte hänt något alls.


Min förvirrade chef ringde mig i torsdags och frågade om jag kunde jobba på fredagen och det kunde jag göra. Ska skicka in min tidrapport i morgon (eller idag) så jag kan få lite mera pengar.. Sen har jag hjälpt mamma att packa in och ut bilen i lördags när hon skulle stå på loppis på Gammelgården. Idag har jag inte gjort mycket, setat framför tven och datorn men inte mycket mera...

Jäkla latmask har jag varit nu när jag har varit hemma och det skäms jag för men men jag ska ta hand om mig och mitt liv så fort jag har flyttat.. Ingen bra ide att starta upp något här när jag vet att jag inte kommer att stanna kvar här.. Det känns så onödigt.


Och inte har jag kunnat sova natte tid heller, i torsdags somnade jag typ när klockan ringde kanske sov 1-2½ timme och i fredags sov jag jätte djupt mellan 23-02:30 sen hade jag ont i hela kroppen för den var lika spänd som en jävla planka. Huh och huvudet ska vi inte ens prata om det var som sement.. Så ont! Men efter ett tag släppte det och jag sov lättare/nästan inte alls tills klockan ringde och jag skulle upp..

Sen när jag kom hem igen så sov jag mellan 7:40 - 13:30 och jag skulle hämta mamma klockan tre.. hm fick lite brottom där på slutet.. Men jag hann in på Willys och köpte nya strumpor och hårfärg. Ska färga håret på tisdag, det ska bli lite skönt. Är lite trött på min hårfärg. Skulle dock även vilja klippa mig, måste klippa topparna. Sist jag klippte mig var i början av februari, så det var ett tag sen..


SNART ÄR DET ONSDAG!!!!!!!!!!! JIPPI!!!!!!


Puss och kram




Björn Skifs ~ Håll Mitt Hjärta

RSS 2.0