Nyårsafton

Jaha nu är det äntligen sista dagen på detta år - 2008.. Jag vet inte hur jag ska summera detta år men jag vet ett od och det är varierande. Jag tycker det är ganska så skönt att det äntligen blir ett nytt år, att få kunna lämna allt som gick fel bakom sig.. Men jag är väldigt glad över vissa saker som har hänt detta år:
Mallorca resan
Skolavslutningen (fast jag hatade det)
Min födelsedag
Tomas
Symbolkursen
Rallyt i Västerås
Sigtuna trippen
Besöken i Norrtälje
Qi gong kursen steg 2  (Dong Gong)
Återträffen med Qi Gongen
Mina nära och kära vänner
Helgen i Fagersta
Julafton
och nu Nyår.
Det har visserligen hänt saker mellan alla dessa saker men jag kommer inte på allt och detta betydde mycket för mig eftersom jag skrev ner det..
Nu sitter jag och dricker rött vin från Italien, pepsi och äten en stoooor chokladtomte.. =) hahaha
Har inte gjort mycket idag alls.. Jag trodde min kusin skulle komma men det gjorde hon inte så jag har verkligen haft tråkigt.. Min yngsta bror har sin flickvän här och min andra bror är med dom för hon är en väldigt nära vän till min andra bror.. Mamma och pappa har pratat med min moster och hennes karl och jag har varit där i mellan...

Är verkligen ledsen över att jag inte har haft någon att vara med idag.. Är dock jätte trött och känner verkligen inte för att gå ut fast min älskade vän frågade om jag ville med ut men det var innan jag visste att min kusin inte skulle med.. Tycker verkligen synd om mig som inte har en pojk i sängen ikväll... (hahahaha) men men.. (ibland får man tycka synd om sig själv)
Ska nog lägga mig tidigt och läsa sista Harry Potter boken som jag köpte i somras men inte läst än (iaf inte MIN Harry bok).. Tänkte jag skulle dricka champagne men jag vet inte om jag vill ha det.. Dricker det nog i morgon för att fira det nya året..

Aja, Gott Nytt År på dig som läser..

Puss å kramar

Juldagen

Håll mitt hjärta
Håll min själ

Jag är inne på min andra omgång av mina favoritböcker av Stephenie Meyer men jag är lite ledsen för jag har bara 3 av den serien men jag har bara 1 bok kvar men jag väntar tills den kommer på svenska. Inte så kul med 3 på svenska och den sista på engelska. Men det är lite drygt att vänta, men men den kanske kommer snart. *håller tummarna*

Igår - julafton fick jag ett parböcker av David Eddings eller rättare sagt 10 st. Men det är inte alla och jag ger mig inte förens jag har alla hans böcker. Sen har jag David Gemmell också som har en till serie som jag inte har en enda bok ifrån. Stephenie Meyer och Kelley Armstrong ska jag också ha mera böcker av, samt bok nummer 4,5 och 6 av Harry Potter. Vill även ha alla Sagan om Ringen böckerna.
Jag vill ha ett eget bibliotek när jag har flyttat hem i från. hahaha Jag vill ha så många böcker så.. :D haha

Annars så fick jag ett strykjärn, en wokpanna, 3 kastruller, 2 kattalmanackor, bananljus, en kylskåpsmagnet, ett par byxor, 2st tröjor (var av en jag verkligen tycker om!!), en adressbok, 4 filmer och 1 serie (season 1 av Scrubs), en spaghettiburk, en liten tomtefigur, en lampa, en vacker porslinsskål, vinegrättsätt, strumpbyxor och en duschkräm+lotion. Dagen igår var väldigt lugn för alla var extremt trötta. Hade varit skönt om man hade fått sova ett tag men jag var uppe till 8 (ganska sent om man jämför med andra jular, men jag hade varit uppe och läst så jag kanske som max 4 timmar), klädde på mig och fixa till mig lite.. haha.. Sen in och äta frukost med familjen, (typ enda gången på hela året vi äter frukost tillsammans).. Sen kollade vi på Robert Gustavsson - Fullpackat. Brorsan hämtade mormor sen så fikade vi och öppnade ett packet var. Kolla på Kalle Anka och så var det maaaat!! Mums.. =) Sen så var det paketutdelning :P 
Det konstiga var att jag inte gick och la mig så tidigt som jag trodde, blev nog väldigt väldigt övertrött så jag låg och läste till efter 2.

Dagen idag har varit bra. Inte gjort något alls.. Har kollat på tv och ätit och nu sitter jag här. Ska in och läsa min bok snart med ett glas vin och äta lite mera julchoklad... Saknar mina vänner och jag hoppas alla ni har en bra jul och att ni fått några juleklappar och god julemat..

Massa massa kramar <3

Vin, brie och kex

Nu sitter jag hemma i kylan och dricker vin (Down Under från Australien) och äter ett chokladflarn. Ska strax kolla på Surviving Christmas på tv:n. Då blir det även brieost och kex kanske till och med lite tea men jag ska försöka hålla mig ifrån tea ett tag nu för jag känner mig konstig i magen nu efter jag har druckit tea. Vet inte vad det är men det kan vara teaförgiftning eller någe sånt. Koffeinöverflöd...

Jag har nu ringt och bokat läkar tid och den 13 januari 2009 ska jag dit och fixa mitt läkarintyg så jag kan åka iväg till SCOTLAND. Jag är lite nervös tror jag, ska renskriva lite och skriva ut från datorn också.  Men om det blir bra så kommer jag iväg  februari. Jäj!!! Nu är jag på rätt spår igen har haft en liten liten downhill period men är på väg upp från den nu. För från och med nästa år ska jag bara ta hand om mig själv. Inte vara alla andra till lags utan nu ska jag vara mig själv till lags. Och hoppas på att detta nya år kommer att bringa, kärlek - ekonomi - bostad och livsglädje. 

Igår hade jag svårt att sova. Fick brev från en vän och bestämde mig för att svara på det men nu ska jag skriva om det för det blev inge bra. Men efter brevskrivandet så kunde jag inte sova fast jag var så jäkla trött så jag läste de sista 30 sidorna i min engelskabok. Det blev bara 4 timmars sömn i natt och så var det upp och jobba klockan 7 - 10. Ingen frukost innan jag åkte men när klockan är 10 är jag jätte hungrig så då blev det hem och äta frukost sen vidare till Hälsosmedjan och fixa och dona innan jag skulle göra en helkroppsmassage. Jag skulle byta behandling med en som jobbar där men hon var så virrig det stackars lilla livet så hon putta in mig i solariet för jag har sån huvudvärk och det var ansiktshuvudvärk (alltså huvudvärken kommer från spända ansiktsmuskler). Så in i solariet - höll på att somna sen in på ICA på vägn hem och köpte brieost och kex för mina sista slantar, men det är värt det. 

Var på soc igår och jag hoppas jag får några kronor där ifrån iaf så att jag kan betala min mamma och min kompis. Men jag vet iaf att jag kommer att få pengar i mitten av januari från mitt städjobb.  700:- kommer iaf att gå till läkarundersökningen (inte billigt)..

Jag är glad för någon dag ska jag vara med en kompis och vi ska dricka vin och se på film och det ser jag fram emot. Det är en kompis som inte kommer att ignorera mig för personen i fråga känner mig väldigt väl. Glad är jag i alla fall.. Känns skönt att man faktiskt är omtyckt av några som kan visa och berätta vad/hur dom känner...

Nää nu börjar fimen.

Puss å kram 

uh



j oaj jo0 ua  j ia äah  loau haä uiaögfh hyav iah pöah

kjhuio oiuaha hio åapoy  yuaia


uh




Jag vet att jag är en gnällspik men jag har all rätt till det också. Men just nu är jag lite glad också, eller ganska mycket glad.
För min killkompis skulle sakna mig om jag for i väg till Scotland ett tag och det förvånade mig lite grann faktiskt för det trodde jag inte. Trodde att det inte spelade någon roll om jag var i Sverige eller utomlands eftersom  vi bara pratar via datorn, men men det kan ju ändras med tiden det också. 
Jag har fått champagne av min mormor (Asti Chinzano) och så har jag 3 flaskor rödvin på mitt rum. Hihi, jag är glad *skratt* Men jag kommer inte ihåg vad dom heter.. Skriver det en annan dag.

Ska öppna en flaska på fredag tror jag och bra njuta av att ta det lugnt och mysa upp i sänghörnet och läsa en bra bok. Men jag hopaps jag är med min kompis, kanske inte på fredag iofs men på lördagen.. Det skulle vara kul, han kanske ville ha sin massage som jag ska ge honom när han nu har bestämt sig för att ta emot den.. hmm man vet aldrig med killar. 

Apropå killar, igår fyllde Robban år och idag fyller Danne år så GRATTIS på er!!! Hoppas era dagar har varit speciella!! jag tänker iaf på er och jag hoppas ni åt lite tårta åt mig också. Puss å kram på er!

Idag på Smedjan har jag hängt tvätt, fyllt på nya värmeljus och så har jag masserat. Det var en helkropp. Var länge sen jag gjorde en helkroppsmassage men det gick bra och så ska jag göra en till helkroppsmassage på fredag. Det känns ju bra att göra något iaf och inte bara sitta och titta ut genom fönstret och hoppas på att få gå hem någon gång. Men jag brukar nu för tiden få göra presentkort och svara i telefonen. Jag tycker det är svårt när folk kommer och frågar en massa om saker och ting jag inte har någon aning om. *just nu önskar jag att jag var tillbaka i Greve* Jag vet inte heller om det är meningen att jag ska lära mig allt det finns där för jag vet ju inte alls hur det kommer att bli i framtiden och eftersom som inte har råd att anställa någon så vet jag inte varför jag ska bry mig så mycket i det, men det är intressant och någongång ska jag ju öppna eget och då är det bra att veta om olika produkter och sånt. Få se hur det blir. 

Ska till min Soctant i morgon - hennes sista dag i lilla Smedjebacken. För hon har fått jobb närmre hem (Örebro). Hoppas verkligen att jag får pengar så jag kan betala mamma och min pingla, visst jag kommer bli pank igen men då har jag iaf inga skulder och det är ju bra det. För jag hatar att ha skulder. Bättre att människor har lånat pengar av mig i stället..

Jag vill ha jul så jag kan få mina nya böcker jag vet jag kommer att få i julklapp. haha.. Jag ska ha ett eget bibliotek när jag har flyttat hemifrån :P med en öppen spis och mysiga fåtöljer. mmm och så ett litet barskåp och vitrinskåp. Man kan ju inte påstå att jag inte planerar inför framtiden.. haha.. Jag vill flytta nu och få mitt egna och bara njuta av mig och mina saker. Fast jag skulle nog som Ria i Tara Road (en bok) jag skulle bjuda hem folk på mat och kaffe och lite sånna saker ända tills jag tröttnade på dom och skicka he alla igen =) haha.. Då skulle jag sätta mig i en av fåtöljerna med en liten drink och en bra bok, eller ingen bok och bara kolla in i elden och lyssna på musik och drömma mig bort. Eller så skulle jag ha härligt sex i sovrummet eller vart det nu än blir med min älskling.

Så kan det vara.. (nshaAllah- om Gud vill) för jag vill..


Puss och kram






newllý






Angel of mine

come and free me

let me live

let me enjoy

let me feel





Jag har absolut inget att skriva.. Ska dock bort i kväll och jag vet att det kommer bli bra för hon som jag ska hem till är jätte snäll och trevlig. Trivs i hennes sällskap och hennes katter hihi...

Jag har inte hört något än av ****************** och jag vet inte alls längre.. Jag orkar inte och det är synd. För jag vill verkligen, men man vet aldrig man kan ju bli överraskad. Men om det inte blir så så har jag backup och hoppas några av dom backupparna fungerar. Suck..

Man kanske ska bli hel lesbisk ett tag och sen komma åter till killar, men jag skulle sakna dingdongen alldeles för mycket för att kunna bli hel lesbisk. Så det kanske inte är en så bra idé.

Aja, nä mitt hjärta är tomt och huvudet alldles för fullt.. Men nu ska jag klä på mig för jag är nyduschad, tror inte min kompis tycker jag ska komma i bara morgonrock.. hahaha


Puss och kram




Brandy & Monica ~ The boy is mine

?????????????????



Uscha, nu är jag nervös. Men jag får helt klart skylla mig själv. Man ska inte skriva brev om man inte kan ta koncekvenserna av vad man har skrivit. Men egentligen har jag inte skrivit något som skulle få sånna koncekvenser men man vet aldrig vad en annan människa täker och tycker. Men förhoppningsvis får jag reda på det om nu inte personen i fråga estämt sig för att ta allt avstånd i världen från mig men det tror jag inte - behövs nog bara lite tänketid. (inte för länge hoppas jag - för det klarar jag inte av)






Idag har jag inte gjort ett jota, har kollat på tv och kollat mailen. suck, men men det är lördag och jag är trött. Har kollat på Harry Potter och Hemligheternas kammare. Druckit tea och ätit lussebulle. Nu ska jag dock gå och lägga mig. Ringa min kompis och kanske läsa lite i min englskabok innan det blir dags att sussa sängen..


Natt natt

ps. önskar det fanns mer förstående personer här i världen...

More thoughts...

Prinsen, Prinsen
Har du dränkt dig?
Vart har du tagit vägen?
Vita fläckar på himlen,
de är dina ögon som glimmar.

När jag såg dig tog mitt hjärta ett skutt.
Fasten jag ej vet något om dig tog hjärtat mitt,
ett stilla slående stort skutt i bröstet mitt .

Säg mig, kommer vi ses igen?
Säg mig att det där inte var den enda gången?!

Gud vad jag saknar dig,
fast jag ej dig känna..





Timman är sen.
Tiden är ute.
Djupt där inne tickar en klocka.
Allt är stilla.
Så djupa sår öppnas.
All besvikelse och ilska.
Hjärtat gråter.
Kinderna våta.
Röd ögda ögon efter tårar.
Tiden är ute och nu är det slut.






Behind the blue eyes
there is a monster
a monster nobody wants to know
a thing that by a mistake came through

The blue eyes is a gate from hell to earth
to close the gate you have to close your eyes
and never open them again.






Ett bultande hjärta
En glödande hand
Ett vått öga
En värkande kropp
Ett förgiftat sinne

En öppen famn
Ett djupt leende
En varm välkomnande kropp
Ett  öga fullt med ömhet
En utsträckt hand


Ett blödande hjärta
En tung kropp
Ett förtvivlat sinne
En sluten hand
Ett rödsprängt öga


En stor längtan
Ett världs hav
En atmosfär av kärlek
Ett silver regn
En glömhet utan dess like.






Ett sorgset öga
med en glittrande tår

Ett stannande hjärta
med ett djupt sår

Ett fördunklat sinne
med en mörk hemlighet

En kramande hand
med en trasig knoge

En förvriden kropp
med en önskan att vara som förr.





Håll mig.
Håll mig med dina starka armar.
Jag ser in i dina ögon.
Jag ser din själ.
Jag ser att du vill,
men något hindrar dig,
kan det vara din osäkerhet?
Men jag är säker,
det är så här jag vill ha det.
För om du släpper mig finns det inget kvar.






Jag hör ditt hjärta slår hårdare när jag dig vidrör.
Jag känner hur du vill men inte vågar.
Jag kan känna blicken du ger mig när jag inte ser på dig.
Jag känner hur varje fibrer i hela din kropp spänns när jag kommer närmre.
Jag ser längtan.
Jag ser undran.
Jag ser osäkerheten.
Jag ser tvivel.
Jag ser även hopp..







Monica ~ Angel of Mine





Thoughts...



You my friend have the darkest eyes I have ever seen.
So beautiful, so painful and so powerful.
I shouldn't talk about you like that but I do because you meen a lot to me and I am very happy to have you as a dear friend.
Trust me when I say I have wanted you for more than a friend and others have noticed that so it was not quite a secret.
I will allways have you near my heart.
For all time.
For ever and ever.
Your eyes is your souls mirror .
I am sorry for this but it's true,
I do have a chrush on you.





Det enda jag vill göra är att ligga i dina armar med mitt ansikte mot ditt bröst
och andas in din lukt.
Jag vill känna ditt hjärta slå mot min kind
och jag vill höra dina lugna djupa andetag.
Jag vill känna värmen vi tillsammans utstrålar
och jag vill känna dina starka armar om mig så att jag vet att jag är trygg.





Everything is ending
A candle light is allmost finished burning
The tears running down my face is allmost gone
The day is allmost away
but the night is about to rise
And then it's gone too

The wind that was flying by is now no more
All pain will some day go away
But I do wish it was soon
Probably soon isn't enough
Maybe I will never be free from the pain
But everything is ending
So one day I will be pain free.






Take  me to a heaven
where the sun dosen't shine

Take me away
to a place no one can find me

Take me down deep
where I can't climb up from

Take me
just do it,
just take me away

I will not protest against you
I come freely and kind

Just take me away
I do not care where
just take me away!





Toni Braxton ~ How could an Angel break my heart

Jätte trött




Ibland gör man saker man inte vill göra.. Och ibland gör man saker man vill göra..
Jag vet inte alls nu för tiden.. Jag har skrivit ett brev så nu ska jag skicka det och se vad jag får för respons på det. 
Hoppas dock det blir ett bra svar, ett svar som jag vil ha.
Jag vill inte och jag orkar inte längre gå i ovisshetens tecken!





Min ena bror är hemma och har influensan, min andra bror är på LAN hos en kompis. Pappa är inte hemma och mamma och jag är halvkrassliga men jag är nästan nästan frisk.  

Ska iaf till Hälsosmedjan i morgon efter att en "Hokuspokus tant" har varit hemma hos oss och kollat och känt av våra andar vi har här. Kanske får reda på vilka dom är och om dom vill något speciellt, eller om dom bara vill vara sällskapliga.



Har kollat efter recept på savoykål och vad man kan göra med fikon.
Men jag gav upp efter ett tag för det fanns så mycket man kunde göra.

Har kollat efter jobb idag, men det går inte så bra. Men jag har iaf fått iväg några ansökningar och ska ringa några ställen i veckan. Får hoppas på att jag får napp snart. 
Vet fortfarande inte hur jag ska göra med Scotland, men de visar sig.



Nä nu ska jag se på Unga Mödrar.

Puss å kram

Fina vänner!

                                                     


Helgen som var har varit en av dom bästa på evigheter. Jag och min kompis Erica hade planerat att vi skulle äta middag och dricka lite vin och bara umgås och prata gojja. Så på fredagmorgonen jobbade jag på Hoganders och städade, sen hem och duscha och äta frukost och packa. Jag fick inte låna bilen men det gjorde inte så mycket. Jag skulle åka tåg, egentligen tycker jag inte om att åka tåg men Tågkompaniet som åker i Dalarna är faktiskt ett skönt tåg att åka med. De kostade 40:- dit och 40:- tillbaka så det är billigare än att köra bilen. Resan tog ca 30 minuter. Brorsan körde mig till tåget och sen när jag var framme i Fagersta så gick jag till Lidl och Erica mötte upp mig där. Träffade på hennes föräldrar, trevliga var dom. Vi gick runt på stan och kikade lite och så handlade vi lite alkoholhaltiga drycker och lite blandat sen på ICA. Så gick vi hem till henne och hennes killes lägenhet. Vi pratade och studsa runt och gjorde inte mycket egentligen.


Hon skulle duscha och fixa sig i ordning men vi hamnade i köket och lyssnade på musik och pratade en massa om kärlek och annat trams. Så pratade hon med sin syster också, ganska så mycket också men det gjorde inte så mycket. Erica försökte få dit hennes syster och ibörjan början var jag positivt inställd till det men sen på fredagen så ville jag bara ta det lugnt och mysa och var inte alls på party humör. Ericas kille skulle bort senare på kvällen och det var jätte skönt tyckte jag för då skulle det bara vara hon och jag men så övertalade hon sin syster att komma dit men hennes syster hade ingen skjuss så jag fick låna bilen så åkte vi och hämtade henne hos deras föräldrar. Men innan vi åkte så duschade Erica och vi fixade sminka och satt och prata gojja samt så åt vi pizza och pratade med hennes kille. (jag har kommit på att jag tycker om ordet gojja, hihi.) När vi kom tillbaka så öppnade vi vinboxen och satte på musik på datorn. Efter ett tag så beställde Erica en taxi för vi skulle till The Green Man och dansa.
Jag blev klar först så jag sprang ner till taxin och satte mig i framsätet och pratade med taxichauffören som var en jätte trevlig lite äldre kvinna. När vi kom fram till stället så var det inte så mycket folk där men det gjorde inte så mycket.


Vi gick runt och kikade sen gick vi ner och dansade och det tog inte lång tid innan någon kom fram och började dansa med oss och så fick jag en jätte dryg kille på halsen som var väldigt VÄLDIGT kåt och ville mer än att bara dansa men som tur var hade jag mina vänner som räddade mig lite från honom när det blev för mycket. Men han gav sig inte direkt men de gjorde inte mina vänner heller. Tack och lov för bra vänner! Men jag måste säga det att jag verkligen verkligen tycker om Ericas syster. Vi är väldigt lika på många olika sätt och har mycket gemensamt så jag är VERKLIGEN jätte glad att hon kom och gjorde oss sällskap. Vi dansade och gick runt där inne i lokalen. Sen när dom stängde så gick vi och några andra till ett hamburgarställe och åt lite strips och drack lite vatten. Sen gick vi på efterfest och dansade och prata lite. Erica gick hem före mig och Camilla. Men vi gick inte så långt efter Erica. Vi pratade väldigt mycket på vägen hem och när vi kom hem så hade någon bäddat våra s.k sängar åt oss och vi trodde det var Erica men det var hennes kille som hade gjort det. Vilken gullig kille han är! Sen pratade vi med Erica och efter att hon hade lagt sig så låg vi och pratade lite till.



På lördaen gick vi inte upp förens efter tre. Hungrig och trött var man och det ena gick ju att ordna. Vi gick till China resturangen och käkade en blandning mellan frukost, lunch och middag samtidigt. Det var ganska så gott men det kunde inte ha skadat om det hade varit mera kryddor i maten. Men gott var de ändå. Sen åt vi efterrätt, friterad ananas och glass med sirap. Det är såå gott! Mums. Efter det gick vi in på ICA och handlade lite nödvändigheter och sen gick vi hem. Vi bestämde att vi skulle kolla på film och Ericas kille försvann ett tag och hämtade en projektor så vi kunde se på DVD. Det var Psyco av Alfred Hitchcock. (eller hur han nu än stavar.) Men undr tide så hade vi modevisning och provade lite av Ericas kläder. Camilla ville gå ut igen en inte Erica och jag visste inte alls va jag ville men jag provade ändå bara utifall att. Så drack vi lite vin och kollade på filmen men jag måste säga att den var inge bra men eftersom den är gammal så den var bra på den tiden. Sen åt jag och Camilla upp resten av min pizza som jag hade kvar sen kvällen innan. Det var gott. mums.. Sen så gick vi ut hon och jag ändå. Det regnade ute och det var inte så kul egentligen men jag brydde mig inte så mycket. Jag hade trevligt sällskap så.


När vi kom dit var det betydligt mer människor än kvällen innan. Vi gick in och letade efter en vän till Camilla som vi sedan hittade. Vi gick och dansade lite, sen ut och tog lite "frisk"luft. Vi gick sedan till en av de två barerna och beställde varsina drinkar. Satt och spanade in människor och deras rumpor, haha det var kul!

Sen dansade vi och så. Så dansade vi med hennes kompis också. Hon var rolig och jag gillar henne också. Sen höll vi tre ihop resten av kvällen. Blev bjuden på en typ Baileys shot, den var jätte god. Sen när dom stängde så hamnade vi i en sån jävla dryg kö! Jag trodde att jag skulle få dåndimpen. Det var ett pucko bakom mig som lutade sig mot mig hela vägen ut och jag tror jag skulle putta ut henne men eftersom jag är en så pass snäll person så gjorde jag det inte. Sen efter att vi äntligen kom ut så gick vi till det där hamburgarstället igen. Jag ahr aldrig varit med om en sån jävla kö! Jag trodde jag skulle slå ihjäl varenda jävla människa i den kön. Det stod en tjej i kön som var ganska så jätte full, så sa hon att man kunde starta eget bara för att man var söt. Man kan inte starta eget företag bara för att man är söt. Jösses. jag och Camilla satt och pratade ganska så länge där innan vi gick hem. När vi kom tillbaka var Erica vaken så vi pratade med henne. Sen låg bara vi och pratade men vi somnade fortare denna morgon. Vi somnade mellan 6 och 7 både lördags morgonen och söndags morgonen.


Jag vaknade vid först vid 12 för min städchef ringde, men jag orkade inte svara. Sen var jag halv vaken enda fram till klockan blev tre. Då gick jag upp och försökte göra frukost, eller snarare jag ville göra tea men hittade inte tekokaren. Men som tur var så vaknade Ericas kille och han plockade fram den åt mig. Sen försvann han och jag gick in och pratade med både Camilla och Erica. Vi åt varma mackor till frukost, sen fick jag lite panik för jag skulle åka med tåget som gick 17:17 och klockan var 17:05 när vi hade ätit upp. Tur att jag hade packat och allt var färdigt och så hade jag sån tur att han körde mig till tågstationen. Tack snälla för det! Satt och läste på tåget tillbaka. När jag var framme så fick jag sällskap av en av brorsans kompisar till banken. Ringde mamma när jag var på konsum och pappa kom och hämtade mig.


Jag måste säga att jag är så glad över den där helgen och jag är såå glad över att jag har fått två nya vänner. Var av den ena står mig väldigt nära fast det bara har gått en helg, men vissa tar man till sig direkt och hon är en sån person. Jag måste säga att jag är lyckligt lottad som har så fina vänner som verkligen tycker om mig och kan stå ut med den jag är. Det är inte många i denna värld som har sån tur. Länge leve fina vänner!






Annars denna vecka har jag inte gjort mycket. Jag städjobbade i måndags sen har jag inte gjort mycket. Jag är förkyld och har ont i halsen och har ibland svårt att prata. Ska dock laga mat idag för mamma och pappa är i Stockholm och hälsar på min älskade farmor! Men jag får inte tag på min yngsta bror, för hans mobil är avstäng för antagligen har batteriet tagit slut. men men..


Jag har bestämt mig för att jag ska lära mig magdans, arabiska, spanska, bli hemmafru med mina 5 barn, men ska även starta mitt egna företag så småning om. Jag vill gifta mig och leva i kärlek och vänskap!



                                                    






Tack snälla ni för en toppen helg, hoppas vi kan göra om den!
(Kanske hemma hos någon utan att gå ut.?)


 

Puss och kram <3

RSS 2.0