It feels like... B.A.

För att komma framåt så måste man kunna se bakåt och förstå och acceptera att det har redan hänt. För man kan inte göra saker ojgorda om man inte spelar Mahjong Titions på datorn. De som man kan ändra på är sig själv och sitt tänkande, men det går inte förens man har accepterat det som har varit och det som är. Att acceptera sig själv är lätt för vissa och väldigt svårt för andra, själv har det alltid varit svårt. Kan vara svårt att tänka sig att jag har varit ganska långt nere, dock ej i avgrunden men inte långt ifrån (enligt min mening) jag måste dock säga att vart man drar avgrunden och långt ner är upp till var och en. Det finns ingen bestämd linje för det.  

Jag vet egentligen inte hur jag har tagit mig upp där ifrån men det har jag. Ibland faller jag men inte lika djupt. Vill bara sitta i en fåtölj och gråta. Ibland vill jag bli ompysslad och bli extra älskad just i den stunden, i andra vill jag bara vara själv och bara gråta. Men för mig är det svårt att bli extra älskad för jag har ingen som älskar mig på det sättet, sånt är livet när man är singel.. Egentligen skulle jag vilja vara tvåbarnsmor och SPA chef men jag får vänta ett tag till. Men jag vet att det kommer.. snart.. Jag har börjat acceptera att livet är som det är och jag måste säga att det är lättare att ta sig genom dagarna och veckorna nu än vad det var förrut. Men jag har ändå inte släppt taget om det "vanliga" livet, jag vill ha det som det alltid har varit men samtidigt vill jag ha förändring. Så därför har jag bestämt mig för att bli Au Pair i Scotland i ett år. Samtidigt kan jag hälsa på en kompis som pluggar i St Andrews, när tiden passar. Jag har visserligen inte 200 timmar med samlad barnpassning, men jag kan en del om barn och jag tycker om barn så det kommer att gå jätte bra. Vem vet, jag kanske träffar någon där  som kan ta hand om mig på det sätt jag vill och längtar efter.

Eller så kan jag hitta honom på Mallorca, under den veckan jag och min kompis är där. Jag vet att vi kommer att ha en toppen tid bara hon och jag. (Eventuellt om man hittar någon så kommer vi också ha en toppen tid.) Jag gjorde ett test idag som hon skickade på mailen och då visade det sig att hon är min bästa kompis. Jag tycker i alla fall vansinnigt mycket om henne. Jag längtar verkligen tills vi ska åka dit och bara njuta av varandras sällskap, solen, värmen och stranden med varsinna kalla drinkar i händerna. Att få komma bort och njuta av stillheten och av en annan kultur, ett annat land. Problemet är dock att jag måste köpa mig en ny bikini men jag vet inte när och jag vet inte hur. Men det blir sen innan i alla fall. För jag pallar inte att ha baddräkt på mig, (ser ut som en gravid flodhäst i en baddräkt). ((hahaha)) Men man får ingen snygg solbränna i en baddräkt och det vill jag ha. Har börjat lägga på mig en grund inför semestern så att jag inte bränner mig det första jag gör när vi kommet dit. Det är tur att dom har ett solarium på praktiken där jag kan få sola.

Dom är verkligen jätte snälla på min praktikplats. Jag masserar, gör behandlingar, tar emot kunder, sköter kassan lite nu och då, svarar i telefonen, packar upp varor, fixar och donar, har föreläsningar, gör lite bokföring,  tvättar, får behandlingar och nu senast så håller jag på att måla om deras kök/reception. Det är jätte kul och dom tycker inte om att måla men det gör jag. Dom blev överlyckliga när jag sa att jag kunde måla åt dom. De kanske inte låter som om jag gör något vettigt men jag tycker det är det, för man måste lära sig sånt om man ska starta eget. För kan man inte göra bokföring eller vara trevlig och positiv mot gästerna så blir man inte lång varig. Men jag kommer att vara lång varig, för jag har fått lära mig en massa saker nu och kommer att lära mig resten av livet. Jag får träffa och lära känna nya personer dagligen och det är väldigt bra för mig, eftersom jag egentligen är blyg och absolut inte vill prata inför folk. Men nu har jag dels föreläsningar inför högstadieklasser, annat folk och i min stresskursgrupp. Min stresskurs går bra, tyckrer jag och alla trivs med mig coh jag trivs med alla och dom trivs med varandra.  

Det ska bli spännande och jobbigt att ha föreläsningför högstadieelever om socker, stress, kolhydrater och fett. Jag har fått lära mig många saker i mitt än så korta liv och det är att man är unik för det finns ingen som är som du. De kan finnas personer som har likanade intressen, känslomässiga symptom, tankar och handlingar men det finns ingen som är lika dan. Man ska ta vara på sig själv. Livet är inte lätt men, skulle det verkligen vara kul om allt var så himla lätt? Ingen att diskutera med? Ingen att ha ett bra "göra slut sex" med? Ibland är det faktiskt det "göra slut sexet" som är bäst, konstigt nog.  Vad man skulle gå varandra på nerverna om man bara levde i harmoni och allt var så himla bra, nu låter jag kanske negativ men jag vet att jag skulle aldrig kunna palla att leva med att allt var så himla lätt och att allt fungerade på en enda gång. Jag tror man skulle få ett nervöst psykbryt om allt var så himla perfekt. Det ska vara lite kaotiskt och oordning men det ska finnas en balans. Jag vet inte, jag har kaos i mitt inre just nu. Jag har inte riktigt balans i mig än, men jag är påväg. Jag får mer eller mindre starka känslor för folk och ibland är det så jobbigt att jag vill inte vara i näheten.

Speciellt om den personen i sin tur tycker om någon annan, då är det jätte svårt att vara med dom personerna. Men felet ligger hos mig. Jag är inte kär men jag har så starka känsor att de ibland kan kännas eller upplevas så. Suck. Jag ska inte tänka på sånt, det drar bara ner mig. Nu börjar jag bli trött. Undrar om min bror ringer snart eller om det blir vid tre?? Han är på fest hos en kompis. Jag har så mycket inom mig så jag skulle egentligen kunna skriva en bok. Men jag orkar inte just nu. Nu vill jag bara leva livet och ha roligt. Boken kan jag skriva om ett par år eller när jag är pensionär. Nä nu ska jag göra något annat.. Spala Mahjong kanske, där man kan ångra sig.. 

---Bryan Adams---
Please Forgive Me
  

Praktiken

Praktiken går skit bra! Det är super kul!!!! Skulle vilja sommarjobba där om det vore möjligt, ska kolla det med dom sen.. Dom som jobbar där är helt underbara :-) 
Ska på ett möte på fredag angående lite mera praktik. Ska prata med en gympa lärare på min högstadieskola. Ska bli intressant att se vad som händer.. =)
Min stresskurs går superbra och dom är nöjda hittils iaf.. =) och det är ju bra medtanke på att det är tre gånger kvar.. :P
Har pratat in min avslappning på datorn nu iaf, så nu ska min bror fixa ettprogram så att jag kan göra färdigt min avslappnings skiva som jag ska skicka till min lärare, men jag får skriva ett brev också..
Pratade med min favvolärare idag på telefonen, det var skönt.. Gav lite mer positiv energi och lite lägesrapport om de andra i klassen.. Jag saknar en del faktiskt, men jag tror jag saknar de hela alltet mer än människorna.. 
Ska till blodgivarcentralen på onsdag och lämna blod.. som jag inte har gjort på evigheter.. Det ska bli skönt.. Så kanske jag kan få mina vinglas nu.. haha
Åh, jag ska få en behandling nu i veckan och det är på tiden att någon tar hand om mig så som jag tar hand om andra.. Ska även massera 2-3 pers denna vecka också. 
Det är egentligen dumt med tanke på att jag har så vansinnigt ont i svanken och höften men va fan jag kan ju inte bara sitta stilla hela tiden.. Men men.. Man får smörja in med lindrande salva.. 
Jag är super trött.. Ska snart lägga mig..

Puss och god natt 

RSS 2.0