bla bla nana

Nu har jag fått råd av min kompis här att jag ska ringa honom i kväll... hmm vet inte om jag vågar.. ska försöka ta mig i kragen att göra det. ska fråga om han har lust att hitta på något eller om han är upptagen.. vi kanske kan gå på en middag tillsammans.. vem vet.. men jösses va skönt det kommer att bli när de här andra dryga hindret är över.. men jag längtar så att jag håller på att spricka.. känner mig jätte tjatig och känner mig som ett nervöst vrak på insidan.. det är drygt som fan! nu sitter jag med mitt älskade tea och en kexchoklad som nervösbrytande..

jag ska inte jobba i morgon så jag åker när jag har gått upp..vilket kommer att bli mellan 11-12 tiden, senare än så får det inte bli. har lite jag ska packa också innan jag far iväg.. mina kuddar bland annat för skolans kuddar är inge sköna..

jobbade alldeles själv idag på Hoganders, tycker själv att det gick bra men det känns som om jag har glömt något.. kommer för mitt liv inte på vad det var för något.. men de dyker väl upp nån gång..

pappa kom hem en snabbis och duscha sa hej och drack kaffe. sen for han vidare ner till Göteborg.. jisses amelia..
skulle också vilja åka lastbil..

i morgon lär jag gå in på ica eller konsum och köpa något att ha med mig på resan.. ja kommer i alla fall ha med mig vatten och en kexchoklad.. fick nämnligen det av mammas kompis för hon hade vunnit på ett hjul.. hmm...

blabla blabla... jag har inget vettigt att komma med nu så nu säger jag tack och god natt..

puss puss



Charlotte Perrelli ~ Hero

Frågor...

Kollade runt lite bland mina kompisars bloggar och hittade denna hos Helena.

Personligt:

1. Vad heter du? Ida
2. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja? Jag vet inte, Lilly kanske.

3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Elin var ett och Ida ett annat

4. Vilket stjärntecken är du? Kräfta till 100%

5. Vilken årgång är du? 1986
6. Var bor du? Just nu i Smedjebacken

7. Bott utomlands? Ja, 4 dagar i Italien och 7 dagar på Mallorca

8. Flyttat antal gånger? Oj, ett par stycken

9. Vart skulle du vilja bo?  På landet i ett stort fint hus

10. Vilken skolklass?  öhh va??

11. Vad vill du bli när du blir äldre? Rik och hemmafru


Utseende:

1. Hur lång är du? 169
2. Hårfärg? Brunt
3. Ögonfärg? Bruna

4. Mest nöjd med? Ögonen

5. Minst nöjd med? De mesta

6. Skostorlek? 40-41

7. Glasögon? Nix.

8. Har du några piercingar/tatueringar? Ja, 4 hål i öronen


Favoriter:

1. Filmer? Oj de är många!
2. Låtar? Det är väldigt många

3. Årstider? Sommar och Höst

4. Mat/Dryck? Väldigt mycket

5. Djur? Katt och Uggla

6. Färg? Svart och blått

7. Parfym? Använder ingen

8. TV-Program? Sjukhusprogram i alla dess slag, Engelska deckare

9. Ämne i skolan? Stresshantering

10. Sysselsättning? Läsa


Kläder:

1. Vad använder du just nu för jacka? För varmt för jacka just nu
 2. Vad använder du just nu för skor? Träskor

3. Favoritfärg på kläder? Grått

4. Favoritmaterial på kläder? Bomull

5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Gråa mjukisbyxor och en grå tröja 

6. Favoritaffärer? H&M och Lindex

7. Hur mycket köper du kläder för i månaden? De varierar
8. Favoritmärke? Jag har ingen aning, ska man ha det?

9. Vad har du för byxstorlek? Precis som alldeles nyss

10. Tröjstorlek?  Som vanligt


Ditt rum:

1. Stort, litet eller mitt emellan? För litet
2. Vilken färg på tapeterna? Har inga tapeter

3. Vilka färger går rummet i övrigt? Gult med blåa prickar

4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen

5. Vad vill du ändra där inne? Allt

6. Vad har du där inne av följande?

a) tv? Nix
b) video/dvd? Nopp

c) dator? När jag får låna brorsans så har jag det

d) stereo? Japp.

e) telefon? Mobilen

7. Vad ser du om du tittar ut genom fönstret? En 90 väg och en gräsmatta

8. Vad gör du oftast i ditt rum? Läser, lyssnar på musik och pysslar

9. Vem förutom du brukar sova i din säng?  Inte vet jag

10. Favoritpryl i rummet? Sängen och stereon


Blandat:

1. Vad heter din morfar? Han hette Roland

2. Vad har du i din..

a) jackficka just nu? Har ingen aning
b) skolväska just nu? Det har jag ingen

c) handväska eller liknande? Ingenting

3. Vad är du beroende av? Kärlek och vänskap (massa kramar)

4. Vilket land kommer du ifrån? Sverige.

5. Vilken sorts lypsyl använder du? De jag kommer över
6. Vad tror du på? Massor

7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är med i Svenska Kyrkan men de är väl de

8. Vad köpte du senast? Björnbär och öl
9. Har du några husdjur? Dammråttor och dryga spindlar

10. Vad bor du i? En friggebod


Grejer:

1. Plånbok? Ljusrosa
2. Smycken? Ibland

3. Solglasögon? Jo de har jag

4. Underkläder? Ja det har jag

5. Nagellack? Ibland när de faller in


Söndagen tvivel..

Jag tror jag har resfeber. Men på ett negativt sätt för jag känner ingen som helst glädje över att packa, det har slagit slint i skallen på mig. Dessutom så har jag fortfarande ont i ljumskarna och höfterna et är ytterst irriterande och ont gör det. Svanken fixade till sig igår efter mycket om och men. Kollade på "The Forbidden Kingdom" igår natt, haha den var bra men som vanligt var det inte ett sånt bra slut som ja hade velat ha. Visst slutade det bra men jag hade velat haft lite mera. Jag är ganska så petig när det gäller slut på saker och ting.




Idag ska jag packa klart och så ska jag städa mitt rum för det behövs verkligen. Sen funderar jag på om jag ska städa brorsans ru eller om jag skiter i det. Han skulle nog uppskatta det men jag vet inte om jag pallar det, vi får se hur det blir med det.



Nu sitter jag i sänen och lyssnar på Lifehouse och knapprar på datorn. Har ganska nyligen vaknat och känner mig lite yr huvudet och är alldles seg i ögonen.



Jag har ett problem - jag komer inte ihåg vad jag drömmer så jag kan inte skriva ner dom! Hur ska jag nu göra? hmm, problem problem... de ordnar sig säkert. Just jag upp på vinden var det också något som jag skulle göra idag. Sen kanske jag till och med tar en promenad.. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, det är grejer precis överallt, jösses.

Jag hoppas verkligen att det är bra väder nästa vecka utom som sagt på tisdagen då kan det gärna få vara lite mulet men inge regn då blir jag ledsen.




Jag vill åka till Barnens Ö och mysa, hämta energi och bara njuta av havet och av sällskapet, om jag nu får med mig ett sällskap.. ??.. Vilket jag hoppas på. hihi.. Det skulle verkligen förgylla min vistelse...



Nu är jag jätte hungrig så jag ska väl kliva upp fast jag inte vill, men jag lär inte få någon frukost på sängen direkt. Det var så länge sen så jag kommer inte ihåg när jag fick det senast. Jag käkade prinsesstårta igår och en wienerbulle hihi det var gott- ja firade lite av min födelsedag igår så tar jag resten sen. Pratade med Annika igår - jag saknar henne jätte mycket. Ska hälsa på henne sen efter att hon har flyttat och när jag dels har mera pengar och lite mera tid. Suck, vill också flytta men för att jag ska kunna göra det måste jag ha ett fast jobb. Lycka till med det! haha, aja..



Jag har nog kommit ner i de dunklas korridor - det ska bli såååå sköönt att få åka bort och bara få ta hand om mig själv ett tag.



Det är på tiden, jag förstår inte hur jag pallar att befinna mig i de dunklas korridor jämnt. Jag förstår verkligen inte det.. Men det är verkligen skönt att jag har komit på vad det är för något. Innan var det verkligen inge bra för då hade jag ingen aning om vad det var och det vara bara en svart grop och en ond cirkel. Det är fortfarande en ond cirkel men det är inte längre en svart grop, tack vare skolan och mina nya vänner!!! Suck.. Nää nu får jag banne mig rycka upp mig.. Nu ska jag in och äta frukost, sen ska jag packa, ev ta en promenad, sen kanske kanske städa brorsans rum, sen ska jag nog kolla på tv/film ett tag.




Nu har jag ätit frukost, de blev lite yoghurt med varma björnbär och en kopp tea och några brödbitar. Nu sitter jag i soffan och kollar på Mannen som talar med hundar på kanal 4+. Jag har inte alls någe panik att göra saker och ting. Jag har kommit på att jag inte ska ha en stor hund, vill ha en liten, typ en slags spaniel eller en ännu mindre. Men jag ska ha katt, åh vad jag vill ha katt. Ska ha en kattunge så jag verkligen får en riktig kontakt med den.



Nu fick jag ett telefonsamtal från någon jag inte trodde skulle ringa, jag blev väldigt positivt överraskad! Har tänkt på Tobbe också och att han ringde gjorde mig jätte lycklig! Vi ska träffas i veckan. Hmm, man kanske ska ha min fest i hans sommarstuga.. De kan ju diskuteras.. Nu fick jag ett litet lyckorus och känner mig mer inspirerad till att börja packa.. *ler stort* Jag har alltid tyckt om Tobbe och kommer alltid att göra.



Brorsan lyssnar på Björn Rosenström - En gång är ingen gång... haha den är bra, den hörs nämnligen genom väggen..

Det regnar ute och jag vill inte gå ut ;-) haha




Nu kollar jag på Kommissarie Morse på kanal 9. Fast jag tycker bäst om Kommissarie Barnaby.

Sitter och pratar med min lilla mamma. Jösses amalia vad det regnar.. Nää nu ska jag vara lite effektiv och göra lite nytta och börja packa..




Fast jag vill egentligen planera bröllop och allt som har med det att göra, men jag har ju ingen att gifta mig med just nu men det skulle vara kul att planera.




Puss och kram så skriver jag snart igen...



Cornelis Vreeswijk ~ Cecilia Lind



ps.. nästan klar med packningen nu.. haha

Lördags kväll


Tjo.. nu sitter jag och kollar på Crocodile Dundee II och den är lika bra som vanligt =) Mick J. Dundee är så tokigt okunnig när det gäller en annan cilvilisation än den som finns i Walkabout creek in Australia. Det är dock synd att dom inte visar del 3 också. Fast den är visserligen inte lika bra som ettan och tvåan, men tillräckligt bra ändå.




Jag har börjat packa och plockat in grejer på mitt rum som jag ska ha med mig en jag vet ialla fall inte vad jag ska ha med mig. Har packat ner handdukar och badkläder samt en filt och rena lakan. Underkläder har jag också packat ner. Det är egentligen bara kläderna som är svårt att bestämma sig vilka man ska ha med sig. Festkläder/partykläder, arbetskläder och vanliga andra kläder. Jösses vilka omöjliga beslut man måste bestämma sig för.



Jag känner hur det snurrar i skallen,

det blir dimmigt i ögonen,

kroppen känner sig svag och efter,

jag känner mig slö och okoncentrerad,

väldigt omotiverad till allt,

jag är trött och vill bara sova,

men jag kan inte,

jag är alldeles för spänd för avslappning,

jag har dåligt samvete,

jag har inte tagit hand om mig själv som jag sa att jag skulle,

det är för mycket som snurrar i huvudet på mig nu,

tankar och idéer,

känslor och hopp,

funderingar och eventuella beslut,

är det någon som förstår mig?

kan man verkligen gå och fundera så,

så som jag gör?

Jag har inte kunnat sova,

sömnen kommer inte så fort som jag vill,

det enda jag kan säga är SUCK...

men jag tror att det kommer att ordna sig efter min lilla visit,

Jag har blitt en opitmist,

men det är svårt när man käner kyla,

ibland blir man nerdragen i de dunklas korridor,

men de är då man får hjälp från ovan och tar mod till sig och gör något man inte brukar göra,

de hjälper!

de kommer att förfriska både kropp och själ!




De blev ett litet avbrott.. Jag åkte iväg och hämtade min bror i Ludvika för han hade varit ute och partat med ett gäng polare. Åkte förbi Mcdonalds på vägen hem för han hade

inte ätit. Och inte en enda polis såg jag heller!? jag försår inte det för det borde ha varit jätte mycker poliser och ordningsvakter ute. Det är visserligen Peace and Love i Borlänge och Ludvikafesten i Ludvika men det borde ändå ha varit mera poliser ute. Jävla puckon!! Jag är så less på fulla tonåringar som STÅR mitt i vägen, varför i hela friden står man mitt på gatan för? Skitungar! hmm..


Men men brorsan är hemma och allt är lugnt, andra brorsan har landat säkert och så i Turkiet med sin polare. Hoppas verkligen att dom får det bra och at han verkligen har kul! Jag är lite avis för jag vill också åka utomlands, me va fan jag har ju ganska nyss kommit hem från Mallorca. Som jag måste tillbaka till. Men de kommer nog att dröja ett tag för jag har inte dom pengarna. Om jag vann på lotto eller någe sånt så kan jag åka utan problem. Lillbrorsan vill också åka bort så på semester.




Men om jag vann pengar nu på lotto eller någe sånt så skulle jag ta med mig en viss person till Scotland och bila runt ett par veckor. Det skulle vara så kul och skönt. För jag har nästan alltid velat åka till Scotland och jag kommer inte ge mig förens jag kommer dit. Vem vet jag/vi kanske köper ett hus eller någe sånt där bara sådär som i filmen "Under Toscanas Sol". En av dom bästa filmerna som finns. Den har verkligen betytt mycket för mig och min cocosnöt.



Jag undrar vad alla andra gör just nu? Skulle vara kul att ha mera kontakt med flera, men det har inte gått så lång tid än. Men jag hoppas verkligen att jag kommer att ha kontakt med en heldel av mina klasskompisar. Några kommer man alltid ha kontakt med, kanske inte 15 timmar om dagen men nu är det alldeles för lite! Men de kommer att bli ändring på det så fort jag har skaffat mig ett eget ställe att slå mig ner i.



Hur kommer det sig att man kommer på en massa saker på kvällen när man inte gör så mycket? Visserligen är det bra när man inte har så mycket att göra.



Jag tror jag fick mig lite ny energi när jag var iväg med bilen. Det var dimmigt ute och molnigt. Som tur var regnade det inte. Jag undrar vad det är för väder på tisdag? hmm.. Hoppas att det är mulet och lite halv kallt för det är så jobbigt att köra när det är alldeles förvarm och soligt.. Eller de behöver inte vara kallt men gärna mulet.

Jag skulle behöva ta hand om mina fötter, skulle vilja gå till en sån pedikyrist eller vad det nu heter och fixa fötterna - fast jag är väldigt kittlig under fötterna, så det skulle bli intressant att se hur det skulle gå. hmm? en present åt mig själv kanske?




Igår var jag så trött att jag orkade inte ens läsa klart mitt kapitel och då är jag trött. Annars så brukar jag faktiskt läsa ut mina kapitel om jag inte blir avbruten av något eller någon. Nu käner jag att jag är trött ed all rätt för klockan är just nu 01.00 och jag har inte sovit ut idag för jag och brorsan gick igenom bilen så att jag skulle lära mig den och så sa jag hej då till honom och hans polare innan dom åkte. Sen kunde jag inte lägga mig igen.. Det känndes lite onödigt.



Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på spellistan som finns i datorn, den är ganska bra, men jag böjar bli lite trött på den för jag har hört den så många gånger. Har ont i svanken, det är några kotor eller någe sånt som har låst sig tycker jag det känns som. DET ÄR OBEHAGLIGT!!! Inte ett dugg kul, det gör vansinnigt ont. Ska vrida på mig så dom lossnar.




Fast jag har ett annat problem och det är att jag ska ha med mig en favorit saga till min kurs och jag har ingen favoritsaga jag kan ta med mig eftersom jag inte har någon och om jag nu kommer på någon så vet jag inte vart den är. Men jag ska nog upp på vinden i morgon och kolla om jag hittar min sagobok av HC Andersen (tror jag han heter). Tror jag sätter på en film och slappar lite innan jag somnar. Ska ju skriva ner mina drömmar nu också så att jag ka annalusera något också på kursen. Jag är ganska så trött nu för jag kan inte stava längre.

hmm..


Puss och god natt



Drängarna ~ Jag är Kung Över Ängarna

Panik! Ångest! Ahhhh!!!!!

Jag har två dagar kvar innan jag ska åka och jag har inte börjat packa än!! Vad är det för fel på mig? Jag brukar ju vara färdig packad nu i vanliga fall.. Jag har skrivit min lista, men jag har inte kommit längre än så. Jag börjar få panik, OCH jag vet inte hur jag ska hantera nästa vecka..

Jag ska jobba på måndagen, städ på Hoganders. Sen vet jag inte om jag ska hur det ska bli. Men om jag har tur så ska jag bara jobba på morgonen. Börjar ju klockan 7. Och om jag inte ska jobba på tisdagen ska jag försöka åka vid 11 - 12 tiden i alla fall.


Man blir bra trött av att städa, fast bara i fötterna.. Uscha jag tycker inte om att skura golvet med den där apparaten.. Undrar om jag ska vara där själv eller om jag får någon hjälp? Fast det skulle vara skönt att vara där själv för då kan man ta allt i sin egna takt. Ingen som stör eller stressar en. Hmm ska prata med Malin i morgon eller på måndag...

Som de kanske märks så är jag väldigt fundersam nu för tiden och de har ju sina anledningar.. Jag har mycket att tänka på. dah!! =) men men, och jag har kommit på att jag tycker om order/orden men men..

Och så har jag ont i huvudet.. Tänker för mycket.. Känner mig svimfärdig.. Uscha buscha.. :(

Jag måste ta mig i kragen och gå in och packa nu.. För jag vill se Crcodile Dundee ikväll och så vill jag koppla av i morgon. Och på måndag ska jag bara lägga ner de sista vad det nu än kan vara.

haha rakhyveln!



Love is a burning flame
It hurts and it sting
It makes us believe
It makes us hate

Love makes us love
Each other and ourselfs

Love is burning inside
Love is huge
Love is hard
Love is necessary

Can't live with it
Can't live without it

I love the whole you
You love the whole me 

We love
We celibrate
We live




Shakira & Beyonce ~ Beautiful liar

Hmmm...

Nu har ja varit hos läkaren och han kollade på mitt knä och sa att det såg bra ut. Inga konstigheter, bara att vänta. Men mitt knä är bra nu, jag kan ju gå. Kanske inte springa men de kunde jag ju inte än innan. Haha!!!! Jo men inte så bra nu. Har lite svårt att stå på knä och stå med böjda knän.

Har pratat med Malin och jag ska jobba i morgon först på Hoganders sen ute i Söderbärke. Det var kul för ju mer jag jobbar desto mer pengar får jag... Jag är ganska besatt av pengar just nu, som kanske märks.
Så har jag pratat med Ingvor om nästa vecka, sa det att jag ska på kurs.



Och att jag ska prata med Malin om nästa vecka om jag ska jobba eller inte på måndag och tisdag. För om jag inte ska jobba på tisdag så kan jag åka mitt på dan till Väddö istället för på kvällen. =)

Jag är verkligen tacksam över att jag får låna brorsans bil. Tror jag ska köpa honom en present faktiskt, men vad vet jag inte.. hmm han är ganska svår att köpa saker till.. hmm.. Får fundera på det, det är lite tid kvar..

Undrar när jag ska få mina presenter, om jag får dom innan jag åker eller om jag får dom när jag kommer hem igen?? Ska fråga mamma. Pappa kanske kommer hem i helgen! Jippi, jag hoppas. Pratade med honom idag på telefonen. =)



Och så har jag klippt mina naglar och dom blev alldeles för korta! Fan också. Tycker dom kan växa ut nu på en enda gång!!! Visst det går bättre att massera men de gör jag ju inte just nu. suck. 

Jag måste packa, men jag vet fortfarande inte vad eller i vilken väska. Ska skriva en lista sen ikväll tror jag. Visst jag har god tid på mig men jag vill gärna vara färdig packad på söndag och komplitera på måndag.  

Sen vet jag inte vart jag ska sova på tisdag kväll. Kanske sover hos en kompis eller om jag ska ringa till skolan och fråga om jag kan få sova där. hmm.. Men grejen är den att jag vill inte sova i en stuga utan jag vill sova i lägenhetshusen.. Tror jag ska ringa på måndag och fråga. Om dom nu än är där då. Har fortfarande inte fått min hundring tillbaka.



Jag har piskat mattor, tvättat, kört min bror till en kompis, hängt tvätt och diskat idag. Och så har jag kollat vägbeskrivning till skolan. För sist jag åkte så åkte jag fel men jag hamnade rätt ändå. Hamnade i Hallstavik först sen på Väddö.

Nu ska jag kolla på á la Emma och sen på Reaper. Sen blir det duschen och nått kapitel i min bok innan det är dags för natten.
Ska börja jobba klockan 7 i morgon bitti. Så det blir lite tidigt.


Puss och kram




Takida - Die Alone

Jobb

Jaha, Idag har jag jobbat som städare på Hoganders i Smedjebacken tillsammans med Malin. Det gick bra men det var lite drygt för jag har kört en renskurarmaskin. Den var inte som den skulle men det gick bra ändå. Malin tyckte att det gick bra för att ha varit första gången. Jag ska vara där på fredag också och städa alldeles själv. Jag började klockan 7 i morse och kommer göra det på fredag med. jag har inte en riktig anställning men jag hoppar in för dom behöver folk. Det riktiga jobbandet börjar inte förrän Malin tar semester, för då ska jag få ta över hennes pass var det tänkt, (tror och hoppas jag). Jag ska i alla fall som det ser ut nu följa med henne på tisdag nästa vecka och kolla in lite villor i Ludvika som jag kanske kommer få städa sen. (HOPPAAS!!!)



Nu bråkar min lillebror med mig.. Klagar på mig, haha.. Han kittlar mig med en risifrutti i handen.. Han rolig.. haha...
Annars så har ja int gjort så möe mer idá. Ska börja läsa på en ny bok sen i kväll.. Undrar vad det bli.. hmm...  Nu vill brorsan att jag ska hålla honom sällskap när han diskar.. Jag får väl göra det då,, han kan bli lite grinig.. haha (skoja bara)..


(öj,klol jah har stor katt okaj pappai iiiiih c=3 okej. ) = brorsan skrev...

Jag är fortfarande jätte glad. Vill att det ska vara tisdag kväll nästa vecka.. Jag bara längtar..

Inte mycket hänt eller gjort idag..

puss å kram



Love made us blind
Love made us see
Love made us think

Love made us vitness
Love made us strong
Love made us week
Love made us Heros

Love made you
Love made me
Love makes us toghether



Christina Aguilera - Oh Mother

Kontakt!!


Jag tog mig i kragen igår och ringde nummret jag hade fått i snabbsmset. Först var det ingen som svara men andra gången jag ringde svarades det i telefonen. Jag var så nervös att jag skaka. Tankarna for genom skallen på mig, vad i hela friden håller jag på med? Jag har blitt knäpp, jösses.. Jag var verkligen nervös, tror inte att jag någonsin har varit så nervös förut. Tur att jag var på mitt rum och prata utan att bli störd. När vi började prata så var det lite svårt, men det lossnade ju mer vi pratade och till slut rann det som vatten i bäcken. Vilket märktes för vi pratade över en timme, min mamma blev lite putt och kom och sa åt mig att sluta prata. 



Vi pratade, planerade, skrattade och jag var alldeles svimfärdig. Jösses! Jag kunde inte sitta stilla, antingen låg jag eller så satt jag för jag vågade inte stå upp - rädslan att trilla ihop i en enda hög var alldeles för stor. Det hade ju inte varit så speciellt bra. hahaha... Allt gick bra och han var förvånad att jag ringde, han tyckte det var roligt att jag ringde. Tror på någe vis ändå att innerst inne så var han inte så förvånad, men vad vet jag. Jag är bara en kokoknasig tjej som inte kan hålla känslorna i styr... Vi ska ses och det känns så jävla skönt!!!! Nu är då frågan, vad i hela friden ska man ha på sig???? (kan man vara mer tjejig??) hahaha...



Jag var så glad igår att jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Idag fick jag reda på lite saker som jag absolut inte hade någon aning om och jag började gråta. Visste inte hur jag skulle tolka allt som har varit. Har kännt mig nere ända sen dess men ändå så svävar jag på moln. Det är nog mina intryckta känslor som äntligen får komm fram och visa sig för omvärlden. Jisses, att det ska ta sån lång tid! Men de kanske har sjunkit in mera hos honom också och jag hoppas verkligen att de inte bara är en stor misstolkning, men jag är nästan helt 100% säker på att det kommer att bli ett lyckligt slut på det hela.



Jösses, asså jag vet inte vad jag ska säga, jag är nog fortfarande i chock och jag är nervös och förväntansfull samtidigt som jag vet att jag får inte ha några förväntningar. Det bara snurrar i skallen. Men det kommer att lösa sig för det gör det alltid.



My heart
is dark,
lonely,
empty,
but
hopefull.

I have seen other,
I have taken others,
but they never ment anything to me.

Then I saw you
a tall
dark stranger.

My heart exploded
and I lost.

My heart
is hopefull
it's beating
but it's still lonely.

To feel you
next to me
is my biggest desire.

My body is aching
for you to hold me close,
to let me hear your heartbeat.

I'm lost,
my feelings for you won.

Maybe, maybe,
but I do believe
that I Love You..........



Så kan det gå.



Jag har fått jobb och jag ska jobba i morgon från klockan 07:00 och framåt. Har ingen aning om när jag kommer att sluta, runt 16:00 skulle jag tro med en liten vild gissning. Ska prata med chefen i morgon också angående nästa vecka.
Det ska faktiskt bli kul. För hon som jag ska jobba med hon är lika knäpp som jag.. hahaha..=) Så de passar bra.



Nu i kväll ska jag kolla på Morden i Midsommer med Kommessarie Barnaby. =) Sen blir det direkt ner i sängen. Jag har läst klart min bok. Den var bra, men jag tycker alltid att sluten går så fort. Vill ha ett lite längre slut, ett mer detaljerat slut. jaja.. Nu blir det en varm dusch och sen blir det tv:n. Just ja klippa naglarna ska jag också göra.. :/ hmm inte så jätte kul men va fan, kan inte jobba i långa naglar, speciellt inte om jag vill ha dom kvar...

Puss och kram



Andrea Bocelli & Sarah Brightman ~ Time To say Goodbye

Skumma sms och annat

Jag vaknade en morgon av att jag hade fått ett sms från Snabsms.se. Jag har ingen som helst aning om vem det var i från en efter ett tag så började jag förstå vem de handlade om. Det stod ett nummer i messet och jag kollade upp det på nätet. Jag vet precis nu vem det handlar om. Men jag vet fortfarande inte vem det var som skrev det, men jag har mina aningar. Pratade med min kompis igår och berättade det och vi kom fram till vem det var.

Hon skulle prata med den personen som skev det messet, för att kontroll kontrolera att det var den personen som skrev det angående den tredje personen..  Jösses. Men jag fick även reda på lite mer av min kompis angående den där personen och då blev jag glad. Så vi får se hur det hela komer att gå.. Jag är i alla fall jätte nervös och vet inte alls vad jag ska göra... Men om  jag får ett sånt sms så är det ju ett tecken på att det är något på gång.  (HJÄLP!!!!! :P)



Var hos socialen idag, hm, men jag ska få lite pengar i alla fall och det känns bra. Så då kan jag betala mamma och pappa lite granna. Sen ska jag spara. Vill leva lite och de kan man inte gör utan pengar.. Eller jo de kan man men det är inte lika roligt.



Ingvor ringde mig igår angående en träff. Ska träffa henne i morgon någon gång. Och så har jag fått mail från Gottröra Förskola i Rimbo. Och om jag har tur så kan jag få ett jobb där och då kan jag kanske äntligen flytta till Norrtälje!!! Jag håller verkligen tummarna... Allting blir så bra då och jag kan leva som jag vill =) Hoppas hoppas hoppas verkligen det!!! 



Nu snart ska jag massera en tjej och få lite mera pengar! hihi.. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Läsa min bok kanske.. hmm...

aja toodeloo allihooopa!

puss å kram



Oh Brother Where Art Thou ~ Down To The River To Pray

Blandat


Nu har jag varit i Smedjebacken i två och en halv vecka och det har inte hänt något alls. Jag har varit på arbetsförmedlingen och på socialen, men inte blir det något från varken de ena eller andra. Men jag har sökt jobb och den ena fick jag ett nej ifrån, det andra står jag som vikarie på, sen ska jag ringa en kvinna på måndag och prata om jobb, hon var tydligen väldigt virrig av sig.. =) haha Sen har har ytterligare två andra job som jag väntar svar på, eller en egentligen för den ena har sagt att dom hör av sig när ansökningstiden är slut. Jag håller tummarna.. Det var i Norrtälje som det jobbet fanns. Så jag hoppas att man någonstans får jobb, i alla fall ett tag. Suck..



Jag har inte gjort mycket när jag har varit här, det enda som har varit något var juh när jag var på Falulasarett och skulle kolla knät. 35ml det var en del de.. hm.. Efter det har det inte varit något, har varit och handlat med mamma, kört bil och jag har faktiskt tagit en promenad, inte lång men det var mer än lagom för mitt knä. Skulle inte ha gått den rundan... hm =( Men jag kan i alla fall gå nu utan kryckor och det är skönt. Ska på återkoll snart men inte i Falun, som tur är..

Jag har ialla fall städat mitt rum och packat min resväska full med kläder som jag inte använder. Den blev full men det är inte så konstigt, jag är en klädoman!! :P haha Jag älskar kläder. Typ hela vinden är full med saker som är mina, visst de andra i familjen har en del dom också men jag har klart mest. Så när jag flyttar ut mina saker så kommer dom att få insolera vinden, hahahaha!!!!!!




Jag skulle vilja ha ett riktigt stort hus med altan och pool.. Fast just nu skulle nog en lägenhet vara bäst men sen, snart ska jag få precis som jag vill. Läste i mitt horoskop idag att det skulle fixa sig och det låter ju bra. Men sen får man ju ta allt med en nypa salt. Men i augusti skulle kärleken slå till med en äldre karl, eventuellt en som jag redan känner. Det låter spännande tycker jag! Nyfiken på om det verkligen stämmer elle om det bara är kajko.. hmm. Jag skulle verkligen behöva lite tur i kärlek nu, för det är vansinnigt tröttsamt att inte ha någon bredvid sig i sängen. :´(


Hade en väldigt underlig dröm för ett par nätter sen. Drömde om att jag bara hade trosor på mig och låg i en lådbil och den åkte ner längs "huvudgatan" i Smedjabacken och ner till hamnen som inte var en hamn utan en stor badstrand med sand och gräs och lite träd. Men där åkte jag i min lådbil ner, enda fram till gräsmattan. Där satt det en kille från min klass och drack vin i solskenet. Jag klädde på mig ett par gympabyxor och en bh sen gick jag ut och la mig på rygg i vattnet och flöt. Men grejen var att det var inte mina byxor. Jag fattar ingenting om den där drömmen, eller den som jag drömde inatt.

Jag var i Stockholm och skulle åka hem med Säfflebussen. Den gick klockan 18:00 från WTC (World Trade Center). Men så började jag spekulera om jag kunde åka hem till en kompis i Södertälje en stund innan jag skulle hem. Sen kom vi på att jag kunde ju inte komma hem till henne för jag hade bara en stämpelruta kvat på mitt häfte. Suck, men jag kunde komma hem på den om jag åkte lokaltrafik, men då blev det ett himmla krångel med biljetten och så vidare så vi sket idet. Sen helt plötsligt var jag i Smedjebacken fast det var i Stockholm och gick på lina mellan två träd bakom ett hus där min ex-kk bor. Men grejen var det att jag pratade med en tjej som bodde i porten bredvid. Har aldrig mött människan. Stackars henne för hennes pappa slog henne. Vi pratade om en LPskiva och lite gamla skrifter. Jag hade sånna där balett skor på mig och nästan ingenting mer. Sen var jag tvungen att gå för min buss skulle åka. Men jag missade den av någon anledning fasten WTC låg precis bakom huset jag var vid. Fick ta en annan lokal buss till Västerås. Sen var det slut, har ingen aning om hur eller om jag kom hem överhuvudtaget. Skumt. Undrar vad jag drömmer inatt.. Ska bli intressant.



Jag har skrivit en lista på böcker jag jag vill ha. För den som inte vet älskar jag böcker och speciellt fantasy. Mina favoriter är Legender från Drenai av David Gemell och Harry Potter. Är med i Fantayklubben, det är faktiskt en av mina största intressen - att läsa och förlora sig in i en annan värld. Legender från Drenai handlar om krig, kärlek, sorg och drömmar. Det är lätt att komma in i böckerna tycker jag. Det finns 11 stycken och jag har dom alla =) hihi Tyvärr har jag inga Harry Potter böcker men jag har läst alla för min ena bror har dom. (ska köpa dom när jag får tillfälle, dvs när jag har ett jobb där jag får in pengar.) Sen haha räknade jag ut på min lista hur mycket alla de böckerna skulle kosta och det kom upp i ca 4500:- ups.. men det är 57 stycken, så jag tycker inte att det var så farligt.. :D ska visa den listan för min mamma sen få se vad hon säger. haha Men sen vill jag ju ha "vanliga" böcker också, (lite allt möjligt.) Men jag är väldigt duktig på att samla på mig böcker utan att läsa dem. Men jag tar det pöompö.. Nån gång lär dom bli lästa. haha


Jösses jag vet inte vad jag ska säga, fick reda på av en kompis att en speciell person har pratat om mig med en polare till sig och nu vet även polarens tjej det.. Jösses, ryktet sprider sig snabbt här omkring. Men jag vet inte vad jag ska göra för jag har inte fått någon respons. Vet inte alls vad jag ska göra. Men jag hopps att det finns något där.......... hm........... Ska kolla med med min polare om hon har hört någe mer.. Är nervös fast jag är 30 mil i från.. Dummerjöns!!!! jösses, men men ibland är kärleken blind,.. Men är det verkigen kärlek? Jag vet inte, jag har inte haft chansen att utforska det, ÄN! En vacker dag ska jag ha reda på det, kosta vad det kosta vill!!!!!!!!! I DON*T CARE!!!! I NEED TO KNOW!!!! Vem vet det kanske är han som jag skulle träffa i augusti som jag skulle få ihop det med, för han är äldre, dock ej så mycket men ändå, dessutom så vet jag ju vem det är.. ???.. hmm... Intressant...  Hjälp!


Jag hoppas jag får tag på Åsa i morgon för jag behöver verkligen prata med henne, för utan henne kan jag inte gå Symbolkursen i juli. Jag vill verkligen gå den och jag har redan lovat folk att jag ska komma så jag måste gå!! Inte bara för deras skull utan även för min egna. Dessutom så har jag redan planerat min födelsedag! Jag ska fira den med bland annat Tobbe (om han inte är bortrest, men han skrev in det i kalenden) och sen den som behagar att dyka upp. Ska iaf dricka Asti Shinzano (??? stavning???) champagne iaf..
Visserligen fyller jag inte mycket, bara 22 men ändå. Ska inte sitta i Socitetsparken och dricka för då kommer farbror blå och hytter med fingret och tar en i örat och kastar spriten.. haha Så det får bli någon annan stans.. Vill i alla fall ut och dansa!! Kanske äta på Ett Glas och njuta av solskenet, sällskapet och Cosmopolitan! ;-) haha.. Men dansen får nog bli på fredagen eftersom jag fyller år på onsdagen.. Haha kanske lite räkor och champange med Polly hahaha, fy tusan vilken sörjmat vi käka... hahaha.. Kommer nog aldrig glömma den... :P Hade i alla fall tänkt stanna ett tag, om jag inte har ett jobb som kräver att jag är tillbaka på måndag morgon. Eller så åker jag tidigare kan ju åka redan lördagen innan, om jag har tur.. Usch fy, det är ju snart. Måste skaffa pengar så jag kan klara mig!




Fan vad jag egentligen hatar pengar, det förstör en hel del här livet. Tycker det verkar bättre på Birka tiden, när man bytte med varandra. Jag kan ge lite massage så kan jag få komma, äta och bo gratis. Men näää så är det inte.. Allting är styrt av pengar och giriga gubbar med massa pengar som inte alls har någon aning om hur det är att leva i den verkliga världen! Suck, blir trött bara av att tänka på det. SUCK!! Sänk priser på bensinen, maten och dra ner skatten! Mer pengar åt folket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nää nu ska jag kolla på film och vänta på om min bror ringer mig och frågar om jag kan komma och hämta honom. Men de kan ju hända att han sover borta eller om han får skjuss hem. På toa måste jag också för jag har druckit tea och nu har jag hållt mig länge, länge..


Puss och god natt




Dimmans skugga,

avslöjer dig,

Den vet vem du är,

den känner dig.

Dimmans skugga,

varierar i storlek,

Den känner dig,

Låt den komma.

Dimmans skugga,

låt hjärtat vara med,

Du vet att du kan,

låt hjärtat vara med.
Dimmans skugga,

tårarna rinner,

Den känner dig,

låt tårarna vara.

Dimmans skugga,

giv dig till känna,

Dimmans skugga,

giv dig till känna.




Du står ensam i ett rum,

det är bara du i rummet,

inga möbler,

inga fönster,

inga dörrar,

inga lampor,

bara du.

Det är mörkt,

du känner dig vilsen,

dina tankar virvlar runt,

varför jag? varför mig? hur? varför?

Du får inget svar,

för du är ensam.

Du känner kylan krypa in,

du kryper ihop i en hög för att hålla värmen,

du känner tårarna rinna ner för dina kinder.

Du känner dig utslagen,

du skriker,

inget svar,

ingen reaktion.

Du lägger dig mitt på golvet som en fri duva,

ut med armarna,

med huvuder rakt och ögonen stirrandes uppåt,

ingenting,

du andas tungt,

du känner paniken i kroppen,

du ger upp.

När du gav upp tändes ett ljus,

när du försökte för hårt gick det inte,

nu när du gav upp de är då du kan börja leva igen.

Försök inte för hårt,

lev fri,

som en duva.




Celine Dion ~ My Heart Will Go On


Fest

Igår var det full rulle hemma, mamma höll på att laga mat och fixa och dona. Yngsta brorsan tog studenten i torsdags och tyvärr så missade jag den för jag kunde inte gå.

Och det var ingen idé att skutta runt på kryckor som jag inte behärskade så tyvärr var jag hemma. Sen träffade jag inte honom på hela dan för han var kvar och festade med sina kompisar i Borlänge.

Mamma har lagat mat, städat och pysslat jag fattar inte hur hon orkar med allt det plus det att vi satt på akuten i onsdags och kom hem mitt i natten.. Fast jag har fakriskt skalat räkor och potatis. (inge kul på ett ben)

Igår så var det varmt och de kom lite folk, dock inte så mycket som jag trodde. Maten var jätte god och drickat var gott. Kärringöbaleksetårtan var allra godast, men det är inte så konstigt. Så var det kakor till kaffet, goda kakor.. :D

Det var inte mycker som hände egentligen igår, fick lite nackmassage av min kusin innan hon skulle åka hem. Har lärt mig att gå med en krycka samt utan krycka. Hela vänster knät känns blockerad men det går att gå/skutta.

Jag ska på möte i morgon på arbetsförmedlingen klockan 14:00 och sen ska jag på möte med en ekonomihandläggare  via socialkontoret på onsdag klockan 11:00. Det ska bli intressant att se hur detta kommer att gå.
Dessutom ska jag ringa till kyrkan och kolla om jag får någe jobb eller inte. Sen ska jag ringa till Hälsosmedjan också och prata med dom.

Måste verkligen få in lite pengar nu eftersom jag ska på kurs lalalalalaaaa!! Jag ser verkligen fram emot den kursen samt så ser jag jätte fram emot Qi Gong steg 2 också. Och då behöver jag också pengar.. 

1200:- för den första kursen, men då ingår mat och boende. Den andra kursen kostar 700:-
Som tur är så är det långt emellan dessa kurser, juli och september.
Men om jag kommer igång med att massera så är det inga problem,  jag är dessutom optimist.. :P



Mamma mamma dagen idag är din! tralalallaaaa...

Nää nu ska jag läsa lite bok eller se lite på tv..
Åh! Det är ju Grey's Anatomy idag.. Det måste jag se för jag missade det i onsdags för det där förbannade akutbesöket.. hmm.. Men jösses vad vi skrattade när vi var på akuten.. hahaha

Fast jag har ju som vanligt fastnat för en person som är upptagen, men jag är inte kär men jag gillar honom verkligen och förhoppningsvis tycker han om mig med.. De blir som det blir med det. suck suck.. Så kan de gå när inte haspen är på... hahaha..

Hade inte så mycket att skriva om idag.. Kommer väl en annan dag..

Saknar alla mina klasskamrater, vissa mer än andra..

Puss och kram på er alla!!!!!!!!!!!!!!



~ Cornelis Veeswijk - Somliga går i trasiga skor ~

Hälsopedagogen Ida


Jösses det låter seriöst! Men va tusan någon gång ska man väl vara det också,. Och vadå?! Jag är faktiskt färdig utbildad Hälsopedagog nu, men många kunskaper och ännu fler drömmar.. =) hihi

Den sista veckan i skolan gick såå jäkla fort, jag vet inte riktigt vart den tog vägen. Men jag hade kul fast jag total blockade allting.. Jag har fortfarande inte släppt blockningen, men det gör inte så mycket. Den släpper när den släpper. 

Avslutningsdagen var lugn. Inte direkt någon panik. Vi samlades vid sjöfartsmuseet både 1&2 och livsstilare samt våra lärare. Solen lyste och det var behagligt, inte alls för varmt. Lärarna pratade, vi fikade så fick vi hejdå presenter och så var det dags att äta lunch.  Det var en god lunch med glass till efterrätt..

Efter lunchen var det dags för rektorns tal och lite musik.

Jag känner att jag  kan inte skriva så mycket om själva avslutningen för det var total blockning för mig då. Men de kommer nog mer med tiden.

Sen på eftermiddagen och kvällen satt vi, ganska många, från skolan + respektive, i socitetsparken och hade det trevligt. Drack och pratade och bara var. Kollade på Capoiera med Polly. Skulle vara roligt att lära sig det men det är svårt. Skulle vilja ha privat lektioner i det. Men det får vänta lite.

Sen under kvällen kom polisen till oss och sa :- jag ser att ni har alkoholhaltiga drycker här och det får man inte ha. Då blev jag skraj, inte mycket men dock. Plockade fram min lokaflaska och drack ur den.  Jag har en väldig respekt för poliser.  Hihi, fast jag känner en som är jätte trevlig och rolig. =) 
Kvällen slutade med att jag och en tjej i ettan gick på stan innan vi tog sista bussen hem. Det var såå skönt att duscha av sig och lägga sig i sin egna säng efter en sådan dag. 
 

Lördagen var inte så aktiv direkt. Satt och kollade på tv, var i datasalen och käkade mat och myste med Polly.. Vi pillade varandra i håret, käkade världens blandning till middag och kollade på "Helgonet" på TV4. Suck..



Söndagen var lite mer hektisk. Fredrik ringde på morgonen och sa att nu är jag här och då var det bara att klä på sig och gå ner. Satt i tv-rummet och pratade och kollade på tv. Sen blev det världens fart, upp och städa rummet för jag skulle få åka med enda till City Terminalen. Vilket jag är djupt tacksam över att jag fick åka bil till. Släppte av Polly på vägen och fortsatte sedan i full fart. =) Det var trevligt, pratade och skrattade. En trevlig kille. Så bokade jag biljett till Smedjebacken efter det så låste jag in mina väskor och sen ringde jag till Kajsa. Så kom hon på stört! Vi vandrade runt på stadens kvarter.
Ner i Gallerian och käkade some sushi och efter det då blev det en liten yoghurtglass med strössel i stora lass. Vandrade sendan ner till vattnet, satt i slänten och solade ett tag. Sen var det dags att röra på benen. Tog en tripp genom Gamla Stan, och förbi Den Gyllende Freden där polaren Per satt och drack.. (Cornelis Vreeswijk) Italienskglass fanns det i stora lass i en liten korsbutik. Solen lyste varmt och skönt. Sen landade vi på rumpan i skuggan, satt och prata om olika raggator och livet i allmänt. Sen var det dags att gå till bussen. Det känndes skönt att ha varit med henne hela eftermiddagen och strosat runt i Stockholm i vårat tempo. Lugnt och antistressfullt. =)

Att sitta på Säfflebussen brukar ta tid, men jag tror jag sov en timme så det gick fort. Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi hem. Jag var inte alls glad över att vara tillbaka, ingenting var rätt- bara fel och obekvämt.
Jag fick en pendel av mamma i present. Då blev jag glad för jag hade velat haft en sån ett tag. Så tackade hon för presenten hon hade fått.. Presentkort på 500:- =)
Duschen, byta lakan och sen var det  tack och godnatt!!



Måndagen - första dagen på sommarlovet,, då var jag inne på Arbetsförmedlingen, Socialen och nere på Kyrkan. Det gick inte så som jag hade velat men det gick inte alls så dåligt. Pratade med Sara på telefonen. Sen gick jag hem till mormor som inte var hemma, för hon var i Ludvika med mamma.
Gjorde inte så mycket mera under måndagen..



Tisdagen   började segt. Sen på eftermiddagen så åkte jag hem till Sara och var med henne fram till kvällningen. Den dagen var bara seg. Kollade på Desperate Housewives också samt de två sista avsnitten av Ice Roads Truckers.



Onsdag - ha vilket jävla skämt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaknade tidigt på morgonen via att jag hade såå jävla ont när jag vände på mig. Hade ingen aning om varför. När jag sen skulle gå upp och ringa så höäll jag inte på att komma ur sängen för det gjorde så förhelviskt ont i vänstra knät. Det var alldeles svullet. Gick in och klagade inför mamma. La mig i soffan och kollade på tv. När klockan var fem i tolv så sa mamma åt mig att ringa till läkaren och det gjorde jag. Fick en tid klockan ett på Vårdcentralen. I 2 timmar var jag där innan dom beslutade att jag skulle åka till Falun. Så vi åkte hem ringde Eva och sen var det raka vägen till Falulasarett. Kom dit kvart i fem och kom där ifrån kvart i tolv. Dom tog blodprov, urinprov och sen tog dom ut vätska ur knät på mig. Det var klart och såg tydligen bra ut. Skumt, men men.. Jag fattar inte hur jag kunde fått så.. Läkarna var lika undrande som jag... Suck asså!!!!!! Fy fan..

Inte roligt! Ont gör det och när hon tryckte för att få ut mera vätska kom hon åt vissa punkter som gjorde så ont, fast jag hade fått lokalbedövning. (som faktiskt gjorde ännu ondare än själva tömningen.) Men dom var snälla och trevliga. Tog dock VÄÄÄÄLDIGT lång tid mellan varven, dels för att dom var underbemannade och att provresultaten tog tid på sig.. Men men vi kom hem igen sen sent, för vi åkte via McDonalds på vägen hem. Fick i oss något i magen iaf..



Torsdag! Idag tar brorsan Studenten!!! Men jag kunde inte följa med och se på för jag kan fortfarande inte stå eller gå på mitt ben. Går på kryckor och läkaren sa att det kan ta mellan 3-12 månader innan det är som vanligt igen. Så nu har jag setat framför datorn, tv:n och så har jag faktiskt diskat. Det var jobbigt för jag är jätte trött i högerbenet eftersom det får ta all tyngd. Ville verkligen följa med och se när brorsan skutta ut och tjoa.. Men men. Jag får krama om honom i natt när han kommer hem från festerna.. =)
Nu är jag jätte hungrig. Ska käka något sen ska jag kolla på film.
SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Van Morrisson ~ Brown Eyed Girl

RSS 2.0