All dess jävla snö!!!

Hur kommer det sig att de man vill ha kan man inte få och de man inte vill ha kommer automatiskt? Jag vill till exempel ha sol och värme men va får man? Jo SNÖ - jag vill INTE ha mera snö och jag tror nog att 99.9% av Sveriges befolkning är jävligt less på detta.


Varför tar saker och ting så långsamt? Jag vill inte leva här och tröka igenom mitt liv, jag vill ut och göra något men de värsta är att jag verkligen inte vet vad jag vill göra. Jag vet att jag vill tbx till Scotland och vara där och se om man kan få någe liv i livet eller om de bara är en passage till nästa del. Jag tror jag läser alldeles för mycket böcker för jag börjar tycka att mitt liv är ett väldigt tråkigt kapitel för tillfället. Jag har haft bra och mindre bra kapitel men nu är de så vansinnigt tråkigt så ibland undrar man om man ska sluta eller bara hoppa över några kaptiel - hur de nu än ska gå till. Suck.

Jag har alldeles för mycket fantasi för mitt eget bästa. Men utan den vore man ganska dötrist.. Folk utan fantasi är tråkiga människor.

Har varit på Spiritualistisk Healing ett par gånger nu och de e så skönt, men man blir bra yr i skallen efteråt.. haha. Och snart ska jag till ett Medium, de ska bli skoj.

Just nu är jag väääldigt pessimistisk och vill inte alls fast jag vet vad jag vill men de ganska så omöjligt att uppnå.. De kanske kommer de också..

Suck.

~ Disturbed - Criminal~


RSS 2.0