Flytten

Snacka om att flytten tog lång tid! Först i fredags så höll jag på att fixa och dona med lite läxor jag inte gjort innan, fy på mig.. Men dom blev gjorde i alla fall. Ska nu bara spela in en skiva till Mona. Sen var det lunch och sen var det dags att åka hem. Bussen gick klockan 13:00 från skolan och min buss från Cityterminalen gick klockan 17:00, men jag hade tur för Jonna var med så vi höll varandra sällskap ett tag. Sen åkte hon. Satt själv ett tag och filosoferade ett tag för mig själv. Satt på Säfflebussen ett par timmar innan jag kom hem. Fick lasagne =) mums.. kollade på tv och sen gick jag och la mig.



Lördag morgon, kökade frukost, plockade lite sen åkte jag i mammas bil hela vägen själv till skolan, känner mig riktigt stolt över att jag kom hela vägen fram. Fast jag körde fel i Uppsala, men jag hamnade rätt i slutändan. Hamnande på vägen till Östhammar, så jag fick köra via Hallstavik.. När jag var framme sa jag hejdå till Annika, hon höll på att städa ur. Saknar henne redan! Sen gick jag ner och hälsa på de få dom var kvar. Sen ringde jag min mamma och sa att jag var framme. Sen gick jag upp och började packa ordentligt. Sen kom Polly och hennes mamma tillbaka från ICA.. Markus kom upp och sa hejdå.. Gick ner till köket och tog en kopp tea, sen gick jag in till polly oich pratade lite. Gick upp och duschade, sa hejdå till Polly och sedan körde jag till Ulrica och Niklas. Fick tacopaj, såååå J******la god! måste få receptet på den. Myste, kollade på film, spelade Nitendo Wiii (jag vann i bowling!!!!) pratade jätte mycket om mycket.. Det var ett jätte fint hus dom har. Sov jätte gott den natten.. Vill ha en stor säng..
 


Söndag, käkade frukost gramför tv:n och snackade goja... J'ätte mysigt.. Vill komma dit igen snart.. Sen åkte jag tillbaka till skolan och packade in i bilen. Det tog sin lilla tid och tungt var det.. Sen var det städtajm.. Suck.. Men men.. Plocka ihop mat och lämna nyckeln.. Kändes vemodigt, men jag kommer ju tillbaka snart igen så.. Sen åkte jag. Det tog 4 timmar att köra hem.. Fick mat när jag kom hem, det var j'ätte gott..
Måndag, idag har jag bara städat och packat upp en del av allt mitt bråte jag hade med mig tillbaka hem. Har fortfarande en heldel kartonger kvar att pcka upp.. Men jag har städat inne hos mig och möblerat om och lite så.. Blev mysigare så.. mmm.. Det känns konstigt att vara hemma..



I morgon ska jag på möte med Marina på hälsosmedjan och vi ska diskutera om vad jag ska få göra.. Förhoppningsvis så får jag göra annat än att bara ha föreläsningar.. Så ska Kommungubben ringa också så vi kan ha ett möte.. 
Undrar hur lång tid det kommer att ta innan någon hemma ser att jag har klippt håret! De ser ju ingenting!! Suck!!!! men men.. Ska söka bostad snart, få se vart det blir.. Uscha jag har ont i magen... får väl dricka lite välling kanske..
Nää nu ska jag kolla på tv..

Puss och Kram 

Praktik!

jaha ja nu är det dax för LIA (Lärande I Arbete) och då är jag så fiffig så att jag ska flytta hem till mamma och pappa igen.. Det ska både bli jobbigt men ändå ganska kul. Jag ska laga mera mat och göra lite vad jag vill som man inte kan göra här..
Men ändå känns det konstigt att flytta hem för då får man inte riktigt samma frihet som man har haft här i 2 år. Suck, men min yngsta brorsa tycker det ska bli super kul att jag kommer hem ingen.. =)



I måndags var jag på en föreläsning som hölls av teckentolkarna från Södertörns folkhögskola, det handlade om sex och preventivmedel. Det var inte direkt något nytt men det var intressant att titta på dom som tolkade, för det var en lärare med som är döv. 
Sen så är dom under utbildning, tokarna asså. Så var vi på en föreläsning igår som handlade om teckenspråk och då var det den döva läraren som teckna och så var det en av tolkarna som berätta vad hon sa. Det var intressant.. 1981 blev teckenspråket mer synligt.
Men det fanns skolor för döva lite tidigare. Det är häftigt att man kan lära sig det eftersom tecknena kommer och går men vissa består. Skulle kunna tänka mig att lära mig teckenspråk, men den utbildningen är på 4 år och just nu vill jag inte gå 4 år till. Men någon gång i framtiden skulle jag vilja gå den..



I måndags var jag och Polly på Årummet i Norrtälje och fick varsina behandlingar. Jag fick massaehealing och visst det var nödvändigt men fy tusan vad ont det gjorde.. Nästa gång ska jag bara ta en healing som Polly. Men jag trivs så himla bra där, det är en så lugn och skön miljö.
Och Bosse som jobbar där är så rogivande och lugn så man bara glömmer allt annat när man är där.  Han har en meditationsresa till Toscana den 31 maj - 7 juni. vill så gärna åka men den kostar ca 10.000:- och just nu har jag inte det.. Men jag ska åka nästa år och då har jag det! Ska åka ner till Toscana snart ändå hoppas jag.. Så vackert där!



Idag ska jag ha mentorssamtal och det ska bli skönt med lite injer att gå efter. Sen efter lunch ska vi åka till Skebo och göra något ute och inne  och i vatten.. Det ska bli intressant och lärarna har inte sagt så specielt mycket om det heller för det ska bli en överraskning.
Så blir det middag på kvällen, finkläder ska på då.. :D Nu ska jag upp och raka benen. hehe.. eller efter samtalet... Packa lite och greja en del..  

Puss å kram

Måndag...

Hopp så var det måndag igen.. Men veckar ser dock inte så allvarlig ut som den brukar.. Har lite målning på eftermiddagen sen lite folkhälsa snack sen så är det inte så mycket mer idag..

I morgon ska jag ringa till en praktikplats och böna och be om att jag ska få den, annars så ska jag jobba med mitt försjupnings arbete som jag faktiskt har börjat på och har kommit en väldigt bra bit på.. =) Det handlar om Yoga, lite om bakgrunden och lite om det fysiologiska. Det är intressant och roligt. =)



jaja.. kommer inte på mer nu.. känner mig väldigt trött i skallen just nu.. sov inte mycket i natt..

puss å kram

Lördagens lycka! =)

Jag vet inte vad det var men jag är jätte glad just nu idag.. Min rumskompis har hennes pojkvän här.. Gillar honom han är snäll och trevlig. Han var med till Italien..




När jag var nere och åt frukost så var det en etta där och han är trevlig så vi pratade lite om lite allt möjligt.. Sen kom det lite flera folk och jag fick en kram av en person som jag verkligen tycker om. Jag vet inte vad jag ska göra med allt det, men än så länge får jag låte det ligga. Min kompis sa en vettig sak, om det är mig han vill ha så kommer han till mig och bjuder ut en på middag.. Och det har hon faktiskt rätt i. Hoppas dock att det blir så.. Men men.. Man vet ju aldrig vad som kommer att hända..
 
Och i värsta fall så flyttar jag och Paulina till Italien.. =)



Hmm dagen idag ska bestå av att göra stora delar av mitt fördjupningsarbete som nu ska handla om Yoga, har jag kommit på nu.. Satt igår och tog ut lite information om det.. Det ska bli intressant att läsa om det.. Måste först kolla hur mycket jag ska skriva så det inte blir alldeles för lite.. 
Sen ska jag kolla på film och dricka te..

Nää nu orkar jag inte mera idag.. Ska kolla vad mina små vänner håller på med oxå.. 

Puss å kram


 
  Kylie Minouge & Nick Cave ~ Where The Wild Roses Grow


Förkylning

Hur kommer det sig att man är förkyld så pass länge som man är? Nu har jag varit sjuk i snart en vecka och det börjar bli lite jobbigt nu faktiskt.. *suck* Har bara varit i skolan en dag denna vekca och den var ju obligatorisk.. blä..


I går kväll kollade jag och några till på Under Toscanas Sol och den var ju helt himla underbar! För jag och en till har varit i Florence vid exakt den kyrkan som dom visar i början av filmen och det är så ååååå.. Vill bara åka tillbaka och spendera mera tid i Toscana och i den lille staden Greve!. har aldrig varit med om en mysigare stad än Greve.. Och jag kan ju inte ens italienska men vi klarade oss väldigt bra för vi hade en spanjor med oss plus att hans tjej är jätte bra på spanska och italienska och spanska är ganska lika så dom fick prata för oss.. Lite synd om dom men det var skönt..
Sen hamnade jag och min kompis i en bra diskussion om vad man skulle kunna göra om man åkte tillbaka till Toscana (Florence).. det är Plan B här i livet.. Att åka och bosätta sig i Toscana vid havet och vid bergen.. =) 
Till er som inte har varit där, ÅK DIT!! Det behöver inte kosta mycket, om man flyger med RYANAIR så kommer man väldigt billigt undan och man kan boka ett hotell lite på sidan om och på så sätt komma undan ganska mycker där med. Vi åkte dit i november och det var fortfarande lite soligt och relativt varmt, visst så regnade det lite men det var inte mycket..  Dessutom om man vill undvika turister så är november en väldigt bra månad att åka dit i, men man kan tyvärr inte få se de gröna vinodlingarna men man kan se de när det är off season men det är lika vackert det! och drick Limoncello! (citronlikör)

Sov hos min klasskompis i natt, det var mysigt fast jag hade svårt att sova. Hon sova ganska dåligt hon med. Hon gick upp till skolan sen men det gjorde inte jag så jag sov lite till och då drömde jag faktiskt att jag badade i någons pool fast man inte fick det samt att jag hånglade med en kille jag aldrig hade träffat förr men han var bra på det han gjorde och han gillade mig, dessutom var han rätt söt. Det var en bra dröm enda tills klockan ringde och då blev jag inte glad för jag vill drömma mera för det var inte slut än, vi skulle ju komma till det bästa juh! Suck, väckarklockor är bra jobbiga ibland! 

Sen nu har jag bara ätit lunch och pratat lite med en kompis och så sitter jag här framför datorn och försöker komma på vad jag ska skriva i mitt fördjupningsarbete.. Har ingen som helst aning om vad jag kan skriva om.. Kan å kan, vad jag vill skriva om.. 

aajaa.. Ser i alla fall fram emot ikväll när man kan få se på film och ta det lugnt.. har i alla fall inte dåligt samvete över att jag inte har varit i skolan.. Tycker inte att jag har missat så pass mycket..

Puss å kram  
  

RSS 2.0