Mina framtidsplaner och drömmar

uscha jag känner mig som en fet valross.. Jag känner dock att det bara är magen som blir större tur att det bara är den och inte någe mera. Synd att mina bröst inte kunde växa lite till och bli kanske en storlek större. Men jag har kommit till freds med mig själv och har kommit fram till att jag har en snygg rumpa och jag är ganska så söt också. Men jag känner ändå att förr eller senare så kommer jag få precis som jag vill och då kommer det bli bra..
 



Jag vet i alla fall vad jag vill ha utav livet men jag vet dock inte hur jag ska komma dit, men jag vet vad jag vill ha:

*barn

*man

*hus

*jobb

*bil

*resa

*plugga

*upplevelser


Och jag vill ha en katt eller två.




- Jag vill ha 5 barn, Gabriel, Lilly, Lucas, Daniel och Angelica. hihi. Hoppas att min pojkvän/man tycker om dom namnen men om han inte gör det så får vi kompromissa lite och jag vill verkligen att mina barn ska heta så för jag gillar verkligen dom namnen.



- Jag vill ha ett ganska så traditionellt bröllop med ett litet undantag - jag vill ha introduktionslåten till Morden i Midsomer med och jag vill ha den på utgången. *asg* Det började som ett skämt mellan mig och mamma och nu har det fastnat i hjärnan på mig och de skulle vara sååå kul med lite annorlunda. haha.. Så vet jag nästan exakt hur min bröllopsklänning ska se ut. Brudtärnorna ska gå i svart, silver och blått och jag vet vilka som ska vara brudtärnor också.
Jag har mellan varven börjat planera hur det ska vara men jag har inget färdigbestämt, men jag vet på ett ungefär. Sen ska och måste min pojkvän som ska bli min man vara med och bestämma fast han kanske inte vill, hihi men det är även hans bröllpo också. Men det är nog ändå jag som kommer att planera och diskutera allt som ska vara med på bröllopet. Bara han känner att han har varit delaktig i det hela så. Det jag absolut inte vet är vilka jag ska bjuda (vissa är självskrivna) eller hur jag ska göra med spriten men annars så.




- Ett gammalt mysigt varmt hus vill jag ha. Med två våningar med källare och vind. I det stora vrdagsrummet ska det finnas en öppenspis, massor av bokhyllor, ljusstakar, mjuka fåtöljer och en stor hörnsoffa. Så köket ska var stort och ha massiva möbler (massiva möbler ska även finnas i resten av huset), så ska det finnas en köksö och nya vitvaror i rostfrittstål.
Badrummet ska ha ett stort bubbelbadkar och eventuellt finnas en dusch också men den ska ha ett duschdraperi istället för att vara en kabin. Mitt och min älskling sovrum ska vara stort och ha en stor dubbelsäng med 4 stycken pelare och draperier. Ljusstakar ska även finnas där. I källaren ska det vara tvättstuga med torkskåp/torkrum. Så ska det finnas varsina sovrum åt barnen. Arbetsyta och bastu skall finnas också. Men om bastun ska stå i badrumet eller i källaren vet jag inte än, har inte bestämt mig..



- Jobb, hmm jag vill jobba men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill jobba med eller vart. Men de dyker väl upp snart hoppas jag, om jag inte blir med barn först - man vet juh aldrig. Jag vill jobba med något jag tycker är fullständigt meningsfullt och något jag verkligen vill jobba med. Jag vill ha mitt eget och jag vill gärna dela med någon men jag har ingen aning om med vem, än. Men de lutar verkligen åt att starta upp ett B&B med SPA möjligheter. Fast vart jag skulle ha det är den STORA fråga..hm??? Förslag?! (tack)



- Ja, vad jag ska ha för bil spelar inte så stor roll, bara jag, min man och mina ungar får plats i den också. Men jag vill ha en minibuss (som alla får plats i och för att dom är roliga att köra), en Subaru, Audi, Volvo och kanske evenuellt en Saab. Jag har ingen aning egentligen bara den fungerar och går framåt och är skön att sitta i.




- Jag vill resa till många platser och några platser flera gånger. Jag vill resa till:

*Scotland

*Italien

*Ireland

*USA

*Danmark

*Spanien

*Turkiet

*Mallorca

med mera, vill besöka olika platser i de olika länderna så som Toscana, Venedig, Rom, Madrid, Barcelona, mm, alla turistställen men även sen andra ställen som bara folket i landet känner till och själva går på/till. Men men, vi får se vad som händer och få se vem som följer med. =)




- Jag vill plugga zonterapi och healing. Så vill jag plugga engelska och mera om kost och motion. Jag vill även lära mig barnmassage. Och så vill jag lära mig lite mera "hokuspokus", bla tarot kort, handtydning, drömtydning osv.. Vill även gå olika kurser om lite olika saker, de varierar från dag till dag vad jag vill gå. Just nu vill jag gå på meditationskurser.




- Jag vill uppleva saker och ting och jag vill dela det men min pojkvän/man. Jag vill och jag kan men jag måste vänta tills allt har löst sig. Vilket blir snart om det stämmer det som står i mitt stjärntecken.

Jag vill rida på stranden och se solen gå ner och bara njuta. Jag vill åka på WRC och se finalen i Wales, det skulle vara häftigt. hihi. Men den största upplevelsen jag väntar på är att få barn, det är något jag verkligen längtar efter. Jag kan verka totalt bakom flötet men jag är den jag är och jag vill ha barn! Och ja jag vet att jag är tjatig och de kommer jag att vara ända tills ungen/ungarna kommer..




Detta är mina framtidsplaner och jag tror faktiskt att det kommer att bli verkliga, man måste bara ha TRO, HOPP och KÄRLEK. Samt så måste man vara jäkligt ENVIS.



en liten tös....

Min kompis ska bli pappa och jag är sååå otroligt avundsjuk!! Jag tror det blir en liten tös.. Det är ca 6 månader kvar innan den lilla bebben kommer.. Jag känner inte att jag skulle ge upp så mycket om jag fick en liten bebbe nu, för de jag vill göra kan man ha barn med på, men en romantisk kvällspromenad på en beach nåfonstans kanske inte är de ultimata om man har barn, men va tusan när och vart ska jag åka någon stans? Det har jag inte inte ens råd med. Men men, jag skulle iaf aldrig ångra mig när jag nu får barn. Jag behöver ha ett seriöst samtal med min andra hälft om detta, men de tar jag en annan gång.. 





Jag vill ha JUL!!!! Jag längtar efter julen och nyår. På julen ska jag äta gott och öpna paket och ha det mysigt och på nyår ska jag dricka champagne och förhoppningsvis mysa så in i bänken med min älskling. Håller tummarna... *Jag vill!!!* 





Jag försökte ändra färgen på mitt hår idag men det gick inge bra. Jag försökte att få det ljusare men de gick inte.. Jösses, jag vill ha det ljusare men det vill inte mitt hår jag tror jag blir knäpp! (mer än vad jag redan är, dårå *asg*) 
Men nån gång kommder det att bli ljusare. Det är bara att vänta och se.




Nada more to say today...

  Love you...
    
      Puss och kram



Break the ice

Jag såg en fallande stjärna och jag visste att jag skulle få se dig igen. Jag ser upp på de lysande stjärnorna och känner mig omringad av värme och lycka. Månens sken lyste upp mitt ansikte och vindens kalla smekningar leka med mitt hår.

Min enkla klänning fladdrade i vinden och jag kände en varm bris. Hur det nu än kan vara möjligt en kall novembernatt, men så är det. Stjärnorna blinkar till mellan de böljande molnen och de tunna molnstrimmorna svävar förbi månen.


Med lätta steg kom han bakom mot mig. Han stannade precis bakom mig och tog mig i sina armar. Han böjde sig fram och nafsade mig i nacken och hela min kropp rös till av välbehag. Han vände mig om och såg mig rakt i ögonen. Han tog mig i sin famn och han lutade sig fram mot mig och jag lutade mig fram och våra läppar möttes. Våra ögon slöts och våra läppar möttes igen.


Vi omfamnade varandra och kände hur hettan började sprida sig i våra kroppar och vi började gå in mot vardagsrummet. Ljusen på soffbordet hade brunnit ner en bit och den öppna spisens brasa har nästan brunnit ut men den var fortfarande varm och gav ifrån sig både ljus och värme. Det upphällda vinet stod som bortglömt på soffbordet och de färska frukterna som vi lagt på ett fat på golvet bredvid den mjuka mattan som var väl placerad framför den öppna spisen hade vi helt glömt bort. Långsamma smekningar från oss båda ökade bara hettan mellan oss och gjorde kyssarna mer intensiva och djupare. Långsamt men bestämt åkte våra kläder av och med smekande sökande händer fann vi snabbt varandras djupaste heligheter. Djupa suckar och sköna drag reste sig från oss.


Våra kroppar värmdes av varandra samt värmen från brasan men den kalla vinden som kom in genom den halvöppna dörren vi glömt stänga, smekte sig över oss. Men det gör inget för vi har varandra och det är det enda som betyder något. De långsamma rörelserna blev snart snabba och djupare och suckarna blev fler och djupare. Kyssarna vandrade från brösten vidare upp mot halsen och sedan upp mot läpparna igen. Kyssarna vid halsen får mig att vibrera i hela kroppen och de lätta smekningarna över mina bröst får mig att snyfta av välbehag.


Hela min kropp sjunger och tårarna rinner sakta ner över mina varma kinder och jag ser dig i ögonen och tar dig hårdare och djupare. Jag vill ha dig, hela dig tills jag kan känna dig överallt. Vi omfamnar varandra och håller bara om varandra tills den sista skakningen går över. Sedan ligger vi omringade av varandra i en hög, totalt utpumpade och lyckliga och låter den kalla nattluften svepa över oss för att ge oss svalkning och syre.


Plopp...

Hey Honey Bunny, vi glömde bastun igår kväll :-) Men jag tyckte att borden, stolarna, soffan och golven var bra ändå. Duschkabiner är inge kul tur att de finns duschdraperier, hihi.. Just nu är jag jätte glad och ser verkligen fram emot nästa gång vi ses. Right now I am very happy and I think that I really have fallen in love.. I do love him very much.

Jag har verkligen fastnat för Charlie Sheen, jag kollar just nu på season 3 och sen blir det season 4. Haha.. Jag förstår inte fortfarande inte varför men han är verkligen bra och charmig, lite halv sexig också. Han spelar piano också, hihi..

Inte har jag någon bra bok att läsa heller men jag har en massa på lager som jag har lånat av min mormor och så har jag några som jag har fått av min mamma. Fast jag hittade en bok som var ganska så bra men den tog slut alldeles för fort, precis som alla andra.

Inte har jag inte skrivit något på min berättelse heller. Men jag har ingen brådska med den men jag tror de blir bättre snart. Jag har inte lust att skriva just nu heller för jag har alldeles för mycket att tänka på just nu. Men just nu har jag några få ideér som kan få vara med i berättelsen.

Jag har inte ändrat mig men jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag vill fortfarande till Scotland men jag vill ändå vara med min Honey Bunny och han blev lite ledsen över det men ändå lite glad när jag berättade de för honom. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan ju vara där ett halvår och sen komma tillbaka igen och försöka göra något här i Sverige. Let see what's happends.

Finns inte så mycket att prata om just nu men jag känner inte för det heller. Jösses just nu vill jag ha vin och mysigt sällskap. Jag har fortfarande jätte ont i huvudet och mår illa. Vet inte vad det är heller, jag tror att jag håller på att bli sjuk.

Jag vill ha en stor mjuk säng, levande ljus, lugn musik, kanske lite rosor, lite vin, goda ostar och lite kex, vin och vindruvor. Sen en en varm sprakande brasa, en mjuk matta och pojkvännen, uscha vad jag låter fantasin flöda i väg, mums mums jag ser fram emot när de ska hända.

Men jag måste jobba på måndag 7-11:15 för att få lite pengar. Men men jag hoppas jag får lite mera jobb saå jag kan få mera pengar. Fick bara 680:- från soc när jag skulle ha behövt mera. Hmm, lite ego är jag nu men va fan hur ska jag klara mig på 680:- tills i slutet av december? hmm, jösses..

Jaja, nu ska jag göra något annat.. Vet ej vad..
Önska dock att folk skrev lite kommentarer..

Puss och kram



Celldweller ~ Frozen




Love, Faith, Peace and Care




To have faith is a gift
If you have faith
take good care of it
If you don't have faith
do not search for it
it will come
do not push it
if you do that it will fail.

I have faith
I have love
I have you
and
I love you
I have faith in you
and
You have me.

You allmost left me
or
I allmost left you
Thank God I didn't
I love you
and you need me.
We are a team
but you work alone
and so you should
thats what you need to do
and I will be here for you.

Hope and Faith
Love and Hate
Passion and Desire
It has it all in a relationship

I dream of you every day
I think of you every day

I wanna feel you every day
I wanna love you every day
I want everything you can give me

But I do wanna say thank you
for giving me you
maybe not hole and complete
but you have given me
you
and thank you for that.
The rest we can take care of toghether.

Love
Peace
Faith
Care







Jag är OMTYCKT!

Halleluljah!

Jag är tillräckligt tillfredsställd så att jag kan skiva om det. Fick tag på människan =) jippi, men jag var så nervös att jag mådde illa och ville kräkas... Men de gjorde jag inte. Men vi pratade i nästan 1 timme och det var skönt på många sätt, och jag fick ur mig en massa också. Även han fick ur sig en del och jag tror de kommer bli lite bättre nu, för det känns som om vi faktiskt kan prata om allt möjligt bara man vågar ta språnget och jag tog ett språng ikväll och det känns jätte skönt. Fick lite saker bekräftat och det är inte ofta man får det. Men vi pratade även allmänt om annat också. Han lovade att han skulle ringa oftare så vi får se vad som händer, han behöver mer tid och visst kan jag ge honom tid speciellt om jag ska till Scotland. Åh vad jag har varit arg! Jösses asså, aja nu ska vi inte se bakåt utan framåt! Han tycker mycket om mig! hahaha lalala...

Idag och igår har jag varit med min kompis och hennes lille son. Han e så söt =) Masserade henne idag och hon skriver en barnreferens åt mig. Ska svänga förbi henne på tisdag för att hämta den. I morgon ska jag ringa försäkringskassan, aupair förmedlingen, göra citron Pannacotta och åka till Borlänge och handla julklappar med min yngsta bror, det ska bli kul! hihi.. :-)  hoppas jag hittar några flera julklappar åt folket här hemma. Jag har 4 julklappar klara + 2 andra men dom tillhör inte familjenfamiljen utan dom tillhör mig på annat sätt. Vet inte riktigt vad jag ska köpa heller.. hmm.. Det är svårt men men åker man till Borlänge så hittar man säkert något.

Nää nu ska jag kolla på film. Ska se en Disney Film, skiter i att det är en barn film. Jag är en tönt enligt min bror och det skiter jag i! (tror dock han skoja) hahaha jag är iaf OMTYCKT av min pojkvän och det känns bra!

Puss och kram


Two and a Half Men!

Jag är så fast! Jag har fallit så hårt för Två och en halv män! Brorsan har tagit över både season 1&2 och jag bara plöjer igenom alla avsnitten på en gång! hihi.. Jag är totally hooked! haha
I have fallen for Charlie Sheen! Det är synd att han bor i USA och ska ha barn med vem hon nu än är.. haha, nää men jag gillar verkligen honom. Tycker han är en bra skådis och han ser bra ut.. Eller vad tycker du???

Har fått lite pengar idag från mitt städjobb! Tjoho! så jag har beställt lite julklappar och så ska jag åka till Borlänge nästa vecka och handla några till med min yngsta brorsa.  Men jag vet inte vad jag ska köpa, får se om jag hittar något alls. Men när jag kollade på CDON.COM så såg jag att season 4 av Grey's Anatomy fanns att boka. Den var ganska dyr för mig just nu, så jag väntar. Kan köpa den efter jul. =)  

Idag har jag inte gjort mycket. Har varit på Smedjan och "jobbat", jag har tvättat, gjort kaffe, tagit betallt, skrivit av några recept, legat på en spikmatta och masserat. Sen var jag på systemet och köpte lite vin, Down Under från Australien. Så har jag duschat, pratat med lite folk på msn, ätit, kört min bror, kollat på Two and a half men och nu skriver jag blogg.. Inte mycket asså.

hmm, igår var en ganska bra dag. Inte för att jag gjorde mycket men jag lagade mat och det var kul. Det blev kycklinggrytan jag gjorde i september. Men måste säga att den blev godare förra gången, men men.. Sen när jag skulle diska, för det var min diskdag också, så skar jag mig på cocosmjölkburken så mamma fick diska färdigt. Det gjorde skitont! Blödde som bara den men tack och lov så slutade det blöda efter ett tag men det gjorde likförbannat ont i det!

Jag har fått ett av mina två behövliga referanser och jag är jätte glad för det! Hoppas verkligen jag kan få det andra i morgon, för då behöver jag bara ringa försäkringskassan och läkaren på måndag. Jag har kommit på att varför ajg inte får något jobb. Dels för att det är lågkonjuktur men det är inte meningen att jag ska ha jobb nu och speciellt inte i Sverige. Det är verkligen något i Scotland som lockar mig så otroligt - bara vänta och se vad det är. Hoppas jag träffar några trevliga människor där!

Jag tycker synd om mina vänner som inte har det lätt. Jag önskar er alla massa lycka och välgång!

Har inte skrivit ett jota på min bok/berättelse för jag har haft total blackout, men de kommer snart igång igen. Har inte haft ork att skriva heller, men men snart så. Det ska bli en bok iaf och snart, men vem vet jag kanske behöver nya vyer och perspektiv för att komma någon vart. hmm vem vet?? :-)



All you want
All you need
All you think of
All you ache for
All you dream of
is
me!
How can it be so unclear for you?
When it's so clear for everyone else.
Are you blind?
or
Do you do not wanna see?
I'm not the bad one
I only wanna be with you!
I wanna help you
I wanna feel you
I want to tuch you
I wanna kiss you
I want to hold you
I want to be the only one for you.
You are not making this esey
I love you
and
I wanna be with you
Your stupied bastard!
I love you!



Enya ~ Ebudae

 

sms skämt

Vänskap är att:
- tycka om
- hålla ut
- hålla vid
- hålla om
- hålla med
- hålla sams
- får jag behålla dig?




En fe sa till ett par: "då ni har varit gifta i 32 år, ska ni få en önskan var".
- Jag vill resa världen runt med min kära man sa frun. Fen slog med sin trollstav och vips kom två biljetter. Nu var det mannens tur. Han tänkte lite och sa: En sån här chans får man bara en gång. Så han säger: - Beklagar älskling, men min önskan är en fru som är 30 år yngre än jag. Vips så var han 90år. Män är kanske egoister men  feerär alltid kvinnor!





NYHET! Viagra finns nu som ögondroppar. man får inte stånd...... men man ser jävligt HÅRD ut!





Hörde precis på radion att det gick en naken kvinna med blommig hatt, rullator och en systempåse på motorvägen... Vill du att jag ska hämta dig?





Keike pääista huvä yksi paraplyiä ta rumpolainen...... Eiisa teiää peitää.
Är finska och betyder att om du har ett paraplyi röven... Öppna det inte!





Totally blackout

Jag förstår fortfarande inte?! Hur svårt kan det vara. Jag tänker inte göra det för det är ALLTID jag som gör saker och ting!!!!!!!! Jösses kan inte jag få bli uppassad på någon gång, utan att jag måste säga eller göra saker först? I give up soon, jeesseess.....

Jag bara längtar efter Scotland. Jag vet att jag tjatar om det men jag vill verkligen. Tänk om man bara kunde släppa sitt svenska liv och fly dit och verkligen börja om från början?... Visst skulle jag vilja göra det men jag har för många personer här som jag bryr mig om så jag hade inte kunnat rent samvetsmässigt göra så, men annars hade jag gjort det. 






Pratade med Aupairförmedlingen idag och frågade lite saker. Hon jag pratade med var jätte trevlig och svarade mer än gärna på mina frågor. Men jag kommer inte på vad hon hette men jag tror det var hon som startade det företaget. hmm skäms på mig.. aja. Hon sa iaf åt mig att skynda mig om jag ville åka i januari. Så jag ringde kyrkan och frågade om dom kunde skriva en referens åt mig och det kunde dom =) hihi.. Sen ska jag försöka få tag på min kompis, vars dotter ajg har passat men jag får inte tag på henne,. Så jag får fråga min andra vän om hon kan skriva en referens åt mig, inte för att jag har varit barnvakt så åt hennes son men ändå. Bättre än ingenting. Så måste jag ringa försäkringskassan och prata med dom om hur det där med försökringarna går till och så när jag är borta. Och så är det där med friskintyget också. Ska ringa läkaren i morgon och fråga om pris och eventuellt beställa en tid.  





Pratade med Tallugglan igår och fick en massa bra tips när det gäller skrivandet. Och när jag skulle använda det så fick jag total blackout. Kom inte på något alls att skriva eller göra så jag la ner det. Ska försöka senare idag, se om det fungerar då.





I morgon ska jag till Hälsosmedjan och "jobba" lite. Får se vad som händer. Inte mycket tror jag. Ska i alla fall kolla in den nya möbleringen vi gjorde i fredags. =) haha. 





Sabaton ~ Ghost Division
 

ojskipojski

Idag har jag inte gjort någonting alls. Skulle ha gjort lite saker men det har jag inte tagit mig i kragen och gjort nått. Har dock skrivit en lista på lite böcker jag vill ha och de blev inte så några, utan de blev 69 st. haha jag tror jag är en bokmal! =) 

Min bok går långsamt fram. Har den på brorsans dator och jag lånar den så fort jag får tillfälle. Men det tag dock tid. Fast jag vet vad som kommer att hända iaf en bit på vägen.. sen så får vi se. 

Jag är less på att folk inte kan höra av sig, speciellt om dom ser att man har ringt. Hur svårt kan det vara???

Jag måste skärpa mig i morgon och ringa Mikso aupairförmedling. Har lite frågor jag vill ha svar på. Åh vad jag vill åka!!!
Shit va najs de skulle vara.. hihi

Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Har en limoncellodrink som står på kylning i kylskåpet som jag ska dricka sen. Inte finns det något att se på tv heller.. Ingen bra bok att läsa.. blää...

 hmm undrar när brorsan kommer hem igen.. Kanske ska låna in datorn, men han vill nog ha den när han kommer hem.. hmm.. ska fråga...

Jaja...

Jag har iaf en snygg rumpa!! haha

Puss och kram




Sean Paul & Rihanna ~ Break it off

Suck!! No doggy.. =(

SUCK, min mamma fick en allergisk reaktion på vovven.. =( suck, det är så jävla synd för det var världens mysigaste och snällaste hund. Suck, kommer verkligen att sakna henne. Men kan man inte så kan man inte.

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollade på Hem till Gården i morse, det är ju spännande nu ju. Åh! Carl King (Tom Lister) är så jävla snygg!!! om man kunde vara med honom =) haha..

Drömmer ofta om ett gammalt ex, Han vill inte lämna mig ifred. Visseligen har vi ingen kontakt men han kommer alltid att finnas hos mig fast jag inte vill, men han betydde så otroligt mycket för mig. På många sätt och vis och jag är verkligen ledsen att det har blivit som det har bivit. Men men man måste släppa och gå vidare. Men jag kommer alltid sakna honom!

Idag på Smedjan har jag inte gjort mycket. Jag har tvättat, diskat, gjort rent solariet, fyllt på värmeljus och så har jag pratat i telefonen. Inte mycket men det var i alla fall mer än vad jag gjorde igår. För då gjorde jag verkligen ingenting - eller jo jag tvättade en maskin.

Ikväll ska jag inte göra mycket. Ska väl antagligen börja på en ny Nora Roberts bok - Systrarna Claire. Har visseligen börjat på en annan men jag känner inte för den. Vill ha mera tantsnusk..! :P

Började renskriva lite på min nya berättelse/novell/ev-bok igår kväll. Ska förhoppningsvis skriva mera ikväll om inte brorsan ska ha datorn med sig till jobbet.. Hmm.. Behöver verkligen en egen dator men den får vänta tills jag ahr råd och det har jag verkligen  inte råd med nu. Men men sen när jag har jobbar som Aupair ett tag kanske jag får råd att köpa mig en sen. (man kan ju alltid önsketänka också)

Nää nu ska jag käka..

Kram kram

P.s Jag fick blommor av min mamma för hon tycker synd om mig..


Shar-pei

Tjoho!

Vi ska skaffa hund! En liten shar- pei
, men den är 2 år och heter Ting. Jätte söt och jätte mysig. Dom var här med den så vi fick hälsa och mysa lite med den och hon verkades trivas hos oss så det var ju bra. Ägarna var jätte trevliga och mysiga. hihi
Mamma ska åka och hämta den i morgon för att komma hit och gå på promenad och så får den åka bil. Hon älskar att åka bil, Ting asså. Och så älskar hon falukorv, haha.
Så himla mysig. Busig och så söööt! Plus att hon fäller pälsen bara två gånger om året, jätte bra. =)

hihi..




Var på Smedjan idag, gjorde inte mycket. Skrev lite info om mig som dom ska sätta in på deras hemsida. Sen har jag kollat lite mera på aupair sidan och letat lite mera info om det osv..

Skickade in mina jobb tider igårkväll till Ingvor, så jag får se om jag får några pengar eller inte denna månad. Men jag hoppas på det. Verkligen hoppas jag på det så jag kan köpa lite julklappar och spara lite.

Jag är trött men jag ska kolla på Ugly Betty och sen på Desperate Housewifes.





~The Beatles~

Aupair ansökan!

Nu har jag äntligen kommit på vad jag vill göra och denna gång ska jag banne mig göra det också! Jag ska bli Aupair i Scotland. Jag är trött på att vänta på att saker och ting ska hända. Även om man göra något eller inte så spelar det ingen roll för det händer ändå inget. Nu har jag bestämt mig för att jag SKA till Scotland och leva ett tag. Vet inte hur länge jag blir borta men det är mellan 6-12 månader i alla fall. Beroende på hur jag trivs och vem vet jag kanske kan få ett deltids jobb eller extra knäck där om man har tur, eller så öppnar jag en SPA anläggning där. HAHA då får folk komma och hälsa på mig =) haha

Men jag vet ingenting än om vad som kommer att hända, jag har i alla fall skrivit på ansökan att jag vill börja den 7 januari 2009, men just nu håller jag på att skriva om mig själv och så ska jag fixa sjukintyg och 2 stycken barn referenser. Men jag tror inte det komer bli så svårt, problemet är väl beroende på vad sjukintyget kostar.  Men JAG VILL!!!!!! OCH JAG SKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha..

Pratade med Robban igår och kom du på och överens med mig själv att jag skulle göra det och det var skönt att äntligen komma på vad jag egentligen ville. Jag har ju velat komma till Scotland jätte länge nu och nu har jag chansen. Dessutom älskar jag barn också så det är helt perfekt! Ser verkligen fram emot det också, men det gör inte mamma,.. Haha, men hon tycker att jag ska göra det som gör mig glad och detta gör mig glad.

Fast jag skulle lika gärna kunna gifta mig och skaffa barn, det skulle också skänka mig lycka och glädje, men just nu finns det tyvärr inte innom synhåll, för det ligger en stor dimma framför den framtiden.  Men jag vill att den ska skingras för jag vet vad jag vill, men om de blir så eller inte de vet jag inte.. Får bara vänta och se..

Jag vill att det ska bli jul så jag kan få massa böcker så kan jag läsa och så vet jag vilka andra böcker jag kan köpa sen någon gång när jag får pengar.. Hihi, jag har som sagt fastnat för Nora Roberts och David Gemmell. Tantsnusk och Fantasy. haha..



My life is a mess
I have no faith in the end
But I have nothing to lose

Then you came
And took my heart away
All you did was to look at me

I have dreamt
I have suffer
I have forgotten

If you can't handle it
If you can't take it
If you can't face it

Then you can't have me
I need ALL of you
I want you and all of you!

I have dreamt
I have suffer
I have forgotten

But now

I dream again
I suffer again
I remember

I love you
I love you
I LOVE YOU!!



Sabaton ~ Attero Dominatus



Amore

Hur kommer det sig att vissa får precis vad dom vill medans andra inte får det eller måste kämpa för att få det eller för att verkligen behålla det? Hur vet man dessutom att det är rätt att behålla det? Hur kan det vara så svårt att göra det allra lättaste här i världen, att älska någon? Jag vet att det inte är lätt och jag vill inte att det ska vara lätt heller men jag vill inte att det ska vara så svårt heller, varför finns det inget mitt emellan? Jag är kär och jag har min kärlek men jag är inget föråd dit man går för att fylla på sin egen kvot för att sedan gå och göra sig av med den någon annan stans. Jag behöver kärlek och jag behöver någon som kan vårda och ta hand om mig så som jag vårdar och tar hand om andra. Är det verkligen för mycket att begära?

Eller har jag tagit mig vatten över huvudet, igen? Jag har en tendens att göra det.. *hmm* Men jag kan ju säga att jag aldrig har varit kär förut och nu när jag är det så vågar jag inte för jag vill inte bli sårad. Jag vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska göra. Jag vill åka till Scotland och vara borta ett tag och få lite perspektiv på livet och vad jag egentligen vill göra för det har jag ingen aning om. Skulle vilja åka nu i början av januari men jag har inga pengar att boka biljetten för och om jag nu skulle få det så har jag inte råd att bo där, eller äta. Men kanske om man skulle fråga sig om och kanske extra jobba på ett ställe eller något, jag vet inte..



Jag är just nu så otroligt trött på tillvaron att jag håller på att drunkna. *suck* Jag vet inte alls vad som kommer att hända, det känns ganska så hopplöst just nu. Jag känner att jag missar en massa, jag har mina vänner utspridda och jag finns kvar här och det känns fördjävligt och jag kan inte riktigt göra något åt saken. Visst så finns det saker jag kan göra men jag vet inte vad jag vill så det tar emot så oerhört.



Jag vill ha sex, jag vill ha min pojkvän här hos mig, jag vill vandra hand i hand och se på stjärnorna, kyssas under den öppna himlen och kura ihop i hans varma famn, jag vill andas in honom, jag vill smaka honom jag vill helt enkelt HA HONOM!!
*suck- för mycket Nora Roberts böcker, men men det är sanningen och den kan jag inte komma undan från*



Min mamma tror att så fort jag har flyttat och skaffat jobb så kommer jag bli på smällen, haha jag undrar om hon har rätt.. hmm?? Jag har ju tagit ut min spiral nu så jag kan ju faktiskt bli med barn nu. haha, det skulle ju vara roligt men jag vill jobba lite först. Vill ha en ekonomi om jag ska skaffa barn, för det är inte gratis att ha barn. Men blir det så så blir det så... Inget jag kommer göra något åt. *haha - ups*



Skriv gärna någon kommentar.. .

Puss och Kram



Amore

vill också... fusk!

Han steg fram till henne och tittade henne djupt i ögonen. Hon var alldeles för arg för att hindra honom från att komma närmre. Han stannade precis framför henne med ett själviskt leende på läpparna så lyfte han sina händerna och kupade dom om hennes ansikte, stannade till en snabb sekund innan han böjde sig ner och kysste hennes mjuka läppar. Hon kände hur vreden blossade upp inne i henne men samtidigt kände hon hur en behaglig värme spred sig ikapp vreden. Hon öppnade läpparna och lät sakta sin tunga leta sig fram mot hans. Han kände förändringen i henne och drog henne till sig. Hon stretade emot men när hon kände hur hans tunga lekte runt med hennes och när kyssen djupnade började hon smälta lite. Han smekte hennes ansikte med sina varma händer, förde sedan sakta ner dom  över hennes hals och vidare ner över brösten och ner till hennes runda höfter.

Hon rös till av välbehag och drog honom närmre och började smeka honom längs ryggen, rumpan och uppe i nacken. Han greppade tag om hennes midja och drog upp henne på tå samtidigt som han tyckte henne mot väggen. Läpparna mötte varandra i heta, djupa kyssar. Han drog av henne tröjan och stannade till - vad är det? frågade hon aggressivt. - Ingenting, låt mig bara få se på dig, sa han med en mjuk röst. Han smekte henne över armarna upp till axlarna, drog ner bh-banden, han brydde sig inte om att lossa bh:n utan lät denna sitta kvar men han drog den ner till magen så han kunde se de fylliga brösten. Han lutade sig fram och kysste henne passionerat samtidigt som han lyfte händerna och började smeka brösten. Hon ryste av vilja och glöd. Hon drog hans tröja ur byxorna och vidare upp över hans välbygda kropp, han lyfte sakta armarna och lät henne dra av honom tröjan innan han knäppte upp bh:n. Han drog sakta tungen längs halsen vidare ner över brösten och bet försiktigt i bröstvårtorna, samtidigt som han lät händerna smeka hennes lår. Hon böjde sig fram så att hon kom åt hans byxor och drog ner dom och lät sedan handen glida fram och tillbaka längs insidan på hans lår. Han började andas snabbare nu.

Han drog av henne byxorna och stoppade in ett finger och tog henne över den första toppen. Hon andades snabbare och ansträngande. Hon kände hur hon red vågorna som forsade genom hennes kropp. Hennes läppar smakade honom hela vägen upp till hans varma och mjuka läppar. Han smekte henne över hela kroppen, kände hur hon fylldes av vild begäran. Han såg åtrån hon hade i hennes ögonen, han kunde smaka den via hennes vilda djupa kyssar och han kunde känna den i hennes kropp han nu hade tryggt mot sig. Han lyfta sakta upp henne och bar henne fram till sängen han hade bakom sig. Hon kände sig tacksam över att han gjorde det för hennes knän började kännas som gelé. Med ett djupt stön landade dom i sängen, men utan att släppa varandra.

Hon kände hur hon höll på att flyga iväg när han kom in i henne. Hon drog ett djupt andetag för att hålla sig kvar i nuet och hitta takten. Hon var så full av åtrå och längtan. Deras nakna kroppar slingrade sig om varandra i snabba rörelser, deras läppar möttes i heta hårda kyssar medan deras händer vandrade fram och tillbaka  för att väcka mera åtrå hos varandra. Sedan flög de tillsammans  på de stora vågorna som for genom deras nakna och svettiga kroppar. Sen kolapsade de i varandras armar och låg där och hämtade andan. Hon hade sitt huvud på hans bröst , med en arm runt honom och han höll om henne, höll henne tätt intill sig som om hon skulle spring iväg.


Kanske inte det bästa jag skrivit men ändå, kommetera gärna...


Britney Spears ~ Womanizer

RSS 2.0