1800 talet

Jag har fattat en liten förkärlek till 1800 talet. De har egentligen många anledningar men den främsta är att jag har levt i detta århundrade. Fråga mig inte varför för du skulle antagligen inte tro mig om jag svarade. Men jag tror jag lämnade kvar en del av mig där och nu vill den delen bli hittad igen.
Livet verkade både lättare och svårare på den tiden och man visste aldrig vad som skulle hända men tänk alla dessa baler och fester de ordnade. Alla dessa kläder, musiken och färdsättet. Kollade på EMMA idag och kunde mycket väl tänka mig in i den tidsperioden. I dess vackra landskap och med kläderna, talet och kärleken. Inte för att det var lättare med kärleken där som det är nu. Killarna skrev brev och förklarade deras kärlek till en, även fast det kunde bli förvirring och många tårar spillda om det inte var rätt, nu för tiden hur många är det egentligen som skriver brev till sin tjej eller till den som man gillar???

Jag har nog aldrig varit med om att få en riktig kärleksförklaring nedskrivet på ett brev (inte ens ett mail - om man nu måste ha med den nutida teknologin). Som i tex Kate & Loepold (utspelar sig oxå på 1800-talet), men där skriver han ett brev till henne med fin stil och de gör henne jätte lycklig. Jag begär inte att stilen ska vara perfekt stilren MEN HERRE GUD ETT BREV kan väl inte vara sååå J******la svårt att skriva ner?? eller?? Har man problem med att skriva ner sinna innersta känslor så ta en bit i taget eller skriv bara ner stödord och vänta lite - tänk på annat ett tag och sen skriv ner de första som dyker upp. Eller sätt på favorit musiken och blunda och känn hur den flödar genom en och utan att tänka på vad man SKA skriva så skriv de man KÄNNER för. Jag tycker det är svårt själv och jag är tjej så jag kan verkligen tänka mig att det är svårt för killar att skriva. Men det är tanken och försöket som betyder så mycket, ibland nästan mer än vad själva brevet säger. De behöver inte vara en hel novell, kanske bara - jag drunknar i dina ögon varje gång jag ser på dig. Du får mitt hjärta att hoppa över slag varje gång du håller om mig eller När du ler mot mig känner jag mig som världens lyckligaste människa! De behöver inte vara mycket men lite kan ge mer styrka än en hel novell - Less is More and Powerful.

Suck, önskar jag kunde få ett brev någon gång som den mitt hjärta håller kär har skrivit och förklarat sin kärlek tillbaka till mig. Är det verkligen förmycket att begära??



Sandy var hemma hos mig sista helgen i februari. Hade jätte kul, har inte sätt henne på evigheter. Pratade en himla massa och delade på 4 flaskor vin. Har inte haft så kul på länge. Ska försöka komma ner och hälsa på henne i maj sen efter allt hon har att göra. Själv för tillfället har jag inte råd att åka ner. Skulle åka ner till Norrtälje men nu har jag inte råd med det. Var på AMS och SOC i fredags och pratade, så förhoppningsvis så får jag lite pengar snart. Söker faktiskt jobb också, så jag är inte bara en slashas.. Men det är verkligen inte lätt att få jobb här. Undrar varför jag inte får någe svar från Scotland? De kan iaf inte ha glömt bort mig för då blir jag jätte upprörd!! Men de tror jag inte har hänt. hmm.. Suck..

Läser en serie av Christopher Paolini, Eragon - Den Äldste - Brisingr. Är inne på den andra delen nu och dom är jätte bra. Har inte sätt filmen Eragon men de gör inget för jag tror inte jag vill se den heller.. Men jag tycker folk borde läsa dom böckerna. Men jag är ju en bokmal och läser ganska så enormt mycket..

Uscha, nu ska jag duscha.. Önskar ändå att jag var tillbaka på 1800-talet..

God natt
Puss och kram

Disturbed ~ Awaken


RSS 2.0